Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Miért mondják, hogy késő...

Miért mondják, hogy késő elkezdeni a műkorcsolyát 24 évesen?

Figyelt kérdés
Nem értem miért mondják, hogy bármilyen sportot is már késő elkezdeni ekkor és ekkor. én 25 éves koromra megtanultam olyan ugrásokat, amilyeneket a profik csinálnak... Ezt most nem azért mondom, hogy felvágjak meg menőzzek, ( ez egy anonim oldal, úgysem tudja senki, hogy ki vagyok ) Én egyszerűen csak nem értem, hogy miért mondják, hogy "késő"....

2016. okt. 12. 17:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az Adult kori ilyen. A szint a "baráti szombati összejövetel".

Van aki vagyonokat fizetve jár magánórákra, bérel jeget magának, járja az edzőtáborokat. Pl. magánóra jégbérléssel, kb. 30 000 Ft de ez lehet több is. Egy edzőtábor olyan 300 Euró, de ez kezdő ár. Koreográfia egy vagyon. Ezek olyan árak, amiket legtöbben nem fizetnek ki. Sok adult koris, így lemegy órára, megtanulja amitt megtud, csinál egy programot és ha bátor elmegy versenyezni is. Erre van igény, ilyen órákat lehet találni.

Sok edző nem tud oktatni felnőtteket. Egy edző gyerekek mozgásához, fejlődéséhez van szokva. Tehát úgy próbál oktatni, mint egy gyereket. Lényegében senkit nem fognak edzői kurzuson arra tanítani, hogy oktasson felnőtt korcsolyázót. Ez érthető is. Van néhány edző aki sokáig tanított felnőtteket, így tud oktatni adult korisokat is, de ez nem jellemző Magyarországon.

A pont amire kiszeretnék utalni: Ha korizni szeretnél az rajtad áll. Ilyen szinten ha te nem vagy aktív, nem fog sikerülni. Tehát járj le edzésekre, tanulj meg a lehető legtöbb dolgot, aztán kezdj bele egy programba, gyakorold és indulhatsz is versenyeken. Én probáltam edzőt keresni, de rájöttem, hogy magamnak kell megtanulnom a szabályokat, mert sok edzőnek semmit nem mond, az hogy adult bronze szinten korcsolyázom.. Plusz ha nem akarom, hogy a fizetésem rámenjen a magánórákra, akkor elég a csoportos is és az alapján tanulok, fejlődök.

Ha nem te voltál akinek ajánlottam a Facebook csoportot: [link] itt van infó az Almássy Zsuzsi oktatásról.

2016. dec. 24. 23:03
 12/13 anonim válasza:
Most neztem az almassy zsuzsi csoportot. Szerintetek 18 evesen ebbe a felnott kategoriaba tartozok?
2017. jan. 4. 15:39
 13/13 kisdork1 válasza:
A 8-as válaszolótól kérdem, hogy te hol edzettél? Mivel azt írtad, hogy nem Budapesten és én sem Budapesti vagyok, szóval érdekelne, hogy hol vannak még Magyarországon műkori edzések
2021. márc. 27. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!