Milyen műkorcsolyát ajánlotok nekem?
Régen komoly szinten korcsolyáztam, de a versenykorcsolyámat nagyon elhordtam, töri a lábam, de már nem korcsolyázom komolyan (hetente egyszer), így egy kevésbé komoly darabra cserélném.
Szimpla ugrások, forgásokhoz keresek.
A Jackson Freestle a szívem csücske, de nagyon drágállom.
A Riedell Emerald (119)-ről mit gondoltok? (Eleve a márkáról, és azon belül a termékről)
Válaszaitokat előre is köszönöm!
A Riedellt pengével a másikat penge nélkül árulják. Ha régen komolyaban koriztál, akkor a Riedell Emerald az édes kevés lesz neked.
Maga a Riedell nem rossz, de ne ilyen amatőrt vegyél, hiába használod ritkán, azért ez nagy visszaesés lenne.
Egyébként a Jackson Freestyle is elég alap, de ha már csak párszor jársz le, akkor az mér inkább megéri.
Egyébként meg érdemes használt korit venni, nem tudom hány éves vagy, de gyerekeknél gyakran kell cserélni korit, mert kinővik, így elég jó áron lehet jó korikat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!