Műkorcsolyát vagy hokikorcsolyát vegyek?!
Aki fél a jégen elcsúszástól, ne menjen a jégre...
A kibicnek semmi sem drága, tehát ha nem tudsz dönteni, vedd meg mindkettőt!
A hokikorinak nincs domború éle, annak is egyenes éle van, csak rövidebb:
Ezért dobtad magad hanyatt, mert nem jól álltál benne. Teljesen más "súlypont szükséges" a hokikorihoz és a műkorihoz. A műkori annyiban jobb, hogy egészen hátranyúlik a penge, így ha sarokra terhelsz akkor is lábon maradsz. A hokikorinál abból perec szokott lenni :D
Ha megnézed a hokisokat, ők sem felegyenesedve játszanak, persze lehet úgy is csúszkálni a hokikorival, csak meg kell szokni. Ha van lehetőséged akkor próbáld fel újra a hokikorit, több súlyt terhelj előre és hajlítsd a térdeidet , mint itt Jeremy:
Meglátod betonstabil leszel vele a jégen :)
John_McClane
így képen egyenesnek tűnik de tényleg domborúbb.
nekem is hoki kori van,bauer nexus 3000,igazából ha sík felületre helyezem a pengét és nincs benyomódás a felületbe akkor kb 8-9cmen ér csak le a penge középen.
természetesen jégbe bele vág így ott valamivel hosszabban le ér de a közepe vág bele a legmélyebben a jégbe.
előtte ilyen hoki korinak kinéző de sima ócó korim volt,na az már hosszabban ért le és mikor felvettem a bauert egyből érződött hogy kisebb a felület,könnyebb vele hátra esni.
ez a fordulékonyság ára,meg kell szokni és jó lesz az.
hajlított térd amúgy kell hozzá igen. én ezt a videót szeretem,olyan lazán csinálja bár nekem menne így.
Ezt írtam én is :P
Nekem Bauer SupremeOne van, de gondolkoztam már rajta, hogy cserélni kellene valami süthető Nexusra ( ez kényelmetlen :D ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!