16 évesen lenne értelme elkezdeni korcsolyázni? Műkorcsolyára vagy jégtáncra gondoltam.
Konkrétan mi a különbség a kettő között?
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Miért ne lenne értelme elkezdeni? van értelme :D
és nem tudom hogy mi a különbség a kettő közöt és nem tudom nem vagyok budapesti :D
17F
Milyen szinten? Ha magyar bajnok szeretnél lenni, indulni nagyobb versenyeken, akkor késő.
Amatőr szinten nem késő, ott is vannak versenyek és szinte minden klubban foglalkoznak hobbi korisokkal. Fontos még a pénz is, én márcsak levezetésként korizok- versenyzek, de így is éves szinten 400-500 ezer Forint ez a hobbi. Komolyabb szinten mégtöbb alapból egy igazán jó korcsolya 100 000 Ft.. A jégtánchoz pár kell, így azt csak akkor válaszd ha sikerül találnod párt magadnak. Koriban 30 lányra jut egy pasi, szóval nem könnyű. Viszont ott nem kell nehéz ugrásokat tanulni. Hobbi szinten szerintem kevesebb jégtánc verseny van, mint műkorcsolya. Helyedben elgondolkodnék a szinkronkorcsolyában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!