Mi értelme van a profi sportnak?
Figyelt kérdés
Eljutottam odáig, hogy már sportot is csak ritkán van türelmem nézni. Most komolyan, mi hasznom volt nekem abból, hogy végigszurkoltam Nadal 4-5 órás meccseit hosszú éveken át, és mit tett ő az emberiségért azzal, hogy szaladgált egy sárga labda után? A sport csak puszta pénzhajhászás, egoista emberek rövid, múló dicsősége?2016. szept. 8. 19:04
1/2 Cortez70 válasza:
A profi pénzt keres vele, te pedig a szórakozás részét nyered vele. De ha már nem szórakoztat, akkor nem kell nézned. Ilyen egyszerű.
2/2 Nero333 válasza:
Sportolni jó, ha teheted miért ne csinálnád ezt munkád gyanánt? Sportolni mindenkinek kéne, ha jó vagy csináld profin és még pénzt is kereshetsz. Nem lesznek ettől egoista pénhajhászók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!