Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Fél év kihagyás után újra...

Fél év kihagyás után újra lementem a terembe, de nagyon rosszul lettem?

Figyelt kérdés
Minden rendben volt nem volt bajom,csak egy kicsit éreztem a gyomrom edzés közben is. Kb a felénél járhattunk amikor 2 széria közül a semmiből hányinger tört rám és amikor elindultam megszédültem és kicsit elsötétedett minden. Régen is gyakran rám jött edzés közben a hányinger. Mi lehet a baj? Lehetséges, hogy köze van a gluténérzékenységnek ehhez? Hiszen ha az edzés előtti szénhidrátom gluténes volt az nem tudott felszívódni. Tippek? Megoldások? Köszönöm előre is.

2014. okt. 25. 08:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy edzés előtt mit eszel, mennyit és mennyi idővel előtte. Ha kb másfél órával előtte megy egy teljes étkezés: hús-rizs-zöldség, akkor valószínű, hogy lesz elég energiád edzésre is és nem leszel rosszul. Pláne ha kezdésnek átmozgató edzés megy, nem belecsapsz a lecsóba. Mert hirtelen szokatlan túlerőltetés miatt is lehet rosszullét.
2014. okt. 25. 08:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Gluténérzékenynek tilos glutént enni, de mindegy, te tudod, ha utánanéznél tudnád, hogy miért is nem szabad.

Fél év után, ha lemész, akkor csak átmozgató edzéssel szabad kezdeni, mert ha egyből nekiesel a korábbi intenzitással a súlyoknak, akkor túlterheled magad, és a szervezeted így reagál rá. Szóval az első hónapban csak óvatosan eddz.

2014. okt. 25. 08:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is elszoktal es tul nagy súllyal estel neki.
2014. okt. 25. 11:51
 4/5 A kérdező kommentje:
szerintetek 20kg állóvádli és 20kg combhajlítóval az sok? :/
2014. okt. 27. 06:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem sok.
2014. okt. 27. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!