Nagyon félek a síeléstől, korcsolyázástól. Mit tegyek, hogy elmúljon?
Figyelt kérdés
Egyszer korcsolyáztam,ellöktek,valami hülye átment a lábamon korival,felfágta a lábam.össze kellett varrni,meg minden.azóta nagyon félek amikor korcsolyázásnál sokan vagyunk,és így előzgetnek meg ilyesmi.Tudom,hogyha egy jó nagyot esnék,utána nem félnék,de valahogy nemtudom..és most megyek először sítáborba.attól nem félek,hogy amikor ott tanulgatok elesek,hanem amikor látok egy hegyet ahol sűrűn száguldoznak le az emberek,rosszul vagyok.azt hiszem így nem fogom tudni élvezni a síelést,mert mindig attól fogok rettegni hogy ki jön belém.Mit tanácsoltok,mit tegyek??2010. jan. 19. 21:38
11/12 qaí válasza:
majd megszokod és sztem el fog múlni :)
12/12 anonim válasza:
Ugyan nem sielek, de snowboardozok. Rengetegszer látom, hogy ha valaki elesik, a palya közepén, akkor inkabb a mögötte lévő is elveti magát, csak ne menjen neki. Ha olyan a helyzet akkor meg fékez. :) gondolom a sieloknel is így van! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!