Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Életem első snowboardozására...

Életem első snowboardozására készülök, hogy érdemes öltözködni?

Figyelt kérdés

Egy nadrágot és kabátot tervezek venni, a többi felszerelést bérelni szeretném.

Van mindenféle sportruházatom, gondolok itt az aláöltözésre. Érdemes mindenképpen sí aláöltözőket is venni, vagy megteszi más is? Van mindenféle leggingsem, téli futónadrágom, téli futófelsőim, polár pulcsim. Ezek is megfelelnek a célnak? Gondolom a rétegességen és a nadrágon meg a kabáton van a hangsúly leginkább?

Mindenféle tanácsot szívenes fogadok. :)

jan. 24. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy hol fogsz Snowboardozni.

A hazai hegyekben nincsenek olyan időjárási viszonyok, nincsenek is olyan komoly pályák, hogy nagyon neki kellene öltözni.

Én Ausztriában meg Lengyelországban voltam síelni. Oda azért kellett az aláöltözet, meg a dupla réteg, mert a hegy tetején a -15 fokban 100 km/h szél kellemetlen volt. Nadrágnak overálost javaslok.

jan. 24. 12:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Gyakorolni és megtanulni a Mátrában fogok, 1-2 alkalom, hogy kicsit belejöjjek.

Egyébként Ausztriába megyünk, de csak március végén/április elején.

Nem tudom, akkor milyen körülmények uralkodnak ott, nyilván hó még lesz, de a nap már erősebb, enyhébb valamivel az idő, stb.

jan. 24. 12:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Ausztriában sem kell aláöltöző március, április környékén normál sínadrág,kabát megfelel.

Lehet sajnálni fogod de a hó közel sem lesz tökéletes már.

jan. 24. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!