Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Mennyit érdemes elköltenem...

Mennyit érdemes elköltenem snowboard felszerelésre? 2000 euróból kijön, vagy az nagyon kevés?

Figyelt kérdés
Üdv, egy olyan helyre mentem ki dolgozni, ahol lehetőségem van minden nap snowboardozni. Ehhez gondolom nem ártana, ha jó cuccot vennék, főleg ruházat terén, ami meleg, jól szellőzik. Mennyit szoktak egyébként jó kondival snowboardozni? 2-3 óra, vagy van olyan, aki egész nap kint van?
dec. 14. 01:27
 1/4 tothp ***** válasza:

Tudsz már, vagy most fogod elkezdeni?

Ha kezdő vag, legyen ruhád, kesztyűd. Minden mást kölcsönözz a helyszínen.

dec. 21. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:
1.: Nem próbáltam ki, és most már itthon vagyok, eddig Ausztriában voltam. Úgy néz ki, itthon kell neki kezdenem, a Mátra van a legközelebb. Sajnos így alakult, de legalább sokkal olcsóbbak a leckék. Van Budapesten is oktatás, valami műpályán, esetleg azt érdemes kipróbálnom? Bukósisak nem kell? Kölcsönözni mennyibe kerül? Úgy gondoltam, hogy éves bérletet kéne vennem.
dec. 21. 20:49
 3/4 tothp ***** válasza:

Szerintem a pályán sisakot is tudsz kölcsönözni. Hogy BP-en mire van lehetőség, nem tudom. Szerintem a Normafa sem egy hivatalos sípálya.

Én nem nagyon hódolok ennek a sportnak. A gyerekeimet az iskola viszi. Egy síoverál aztán jónapot. Ja! Bocs. Tavaly azért kapott a fiam egy sisakot. A Decathlonosból egy középkategóriásat 60-70 EURo körüli volt.

Amíg nem biztos, hogy ez beválik, felesleges csilliárdokat rákölteni.

dec. 21. 20:56
 4/4 A kérdező kommentje:
3.: Hát jó, nem is kell rá csilliárdokat költeni, de azért a legolcsóbb goretex cuccok csak kellenek, meg egy MIPS-es sisak. Azért gondolom ér annyit a gyerekeid élete, egészsége, hogy normális cuccokban legyenek, amik szellőznek, és ne az legyen, hogy leizzadnak, aztán megfáznak, tönkremennek az ízületeik, stb. Az a csilliárd, ha orvosra elmegy a pénz, mert a gagyi cuccok miatt oda lett az egészség.
dec. 21. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!