Mi a véleményetek a Forest snowboard márkáról?
Idén tervezek ellátogatni a Snowattack sí & snowboard fesztiválra, de egy snowboard kabátom sincs. Sosem próbáltam a sportot habár mindig is érdekelt, mert a gördeszkát sokáig űztem.
Egy Forest Black Carbon 2018 snowboard-ot szemeltem ki, persze hozzáértés nélkül. Kérhetnék egy kis segítséget? Akár deszka, akár ezen modell, akár bármi mással kapcsolatban.
Huh, keresőbe beírva az adott deszkát, egyetlen magyar oldalt ad ki ahol az adott deszkáról semmmi(!) leírás nincsen... Komoly nem értem hogy lehet bármit is eladni úgy hogy a termékről nincs konkrét leírás???
Így weben keresztül biztos nem venném meg.
Másik dolog hogy kezdőként személyesen kéne elmenni egy olyan helyre ahol értenek is hozzá! Ott esetleg segítenek kiválasztani a számodra megfelelő felszerelést. Sajnos nem vagyok a magyar berkekben tájékozott, de szerintem ha feltúrod a magyar netet, fórumokat, talán a szezon kezdetéig lesz fogalmad a dolgokról.
Személyes véleményem hogy Magyarországon a szezon rövidsége és minősége miatt kezdőként elég ha használt cuccokat veszel. Persze ha nem sajnálod rá a pénzt és komolyan gondolod, és nem fognak a kezdeti esések eltántorítani, akkor lehet új is, az új fejlesztések mindig jobbak! Amiből újat javasolnék minden képpen az a bakancs, és a nadrág. Deszka profilja fontos hogy milyen, hossza, szélessége(ha nagy lábad van) elég fontos hogy milyet választasz.... Most rohannom kell, írj egy privit ha érdekelnek a részletek és ha lesz időm összeírom a fontos dolgokat, vagy ha konkrét kérdésed van, leírhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!