Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Budapesten melyik jégpályára...

Budapesten melyik jégpályára érdemes járni a téli szezonon kívül?

Figyelt kérdés
Kiskoromban korcsolyáztam utoljára, a szüleim tanítgattak télen egy tavon, a kezdő szinten sose jutottam túl. Azóta egyáltalán nem is volt közöm a korizáshoz, de kb. egy hónapja haverokkal közös programként voltunk jégpályán. Annyira megtetszett, hogy vettem magamnak saját korit és azóta szinte mindennap kijárok egy kicsi ingyen használható pályára, ahol tudok gyakorolni. Alapból utálok sportolni, unni szoktam minden testmozgást, és örülök, hogy végre találtam olyat, amit élvezettel csinálok, ezért szeretném folytatni rendszeresen, ameddig csak lehet. Viszont ugye februárban a szabadtéri pályák bezárnak. Ezért keresek olyan jégpályát, ahová az év bármelyik szakaszában el tudnék járni. A Jégkertet nézegettem, az szimpatikusnak tűnik és közel is lakom hozzá, de bármilyen más javaslatnak szívesen utánanézek. Előre is köszi a válaszokat.
tegnapelőtt 16:37
 1/1 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy természetesen nem versenyszerűen, hanem hobbiból szeretnék rendszeresen korcsolyázni.
tegnapelőtt 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!