Mennyire érdemes bérelt jégkorit használni? (sok rosszat hallok környékről,nagyon el vannak kopva)
Figyelt kérdés
Ennek ellenére sokan mondják ki lehet bírni vagy pocséklás lenne heti 2 alkalom miatt venni a téli hónapokra.
Viszont nekem eleve igénybe van véve lábam szóval fontos lenne hogy ne gyötörje egy szét használt illetve higénia szempontjából sem hagy nyugodni a bérelés
ma 06:17
1/4 anonim válasza:
Nemcsak életlenek, de gyakran nincs bennük betét és borzasztóan fel fogják törni a lábadat. Fázni is fog.
Én heti 2 korizásra vennék. Vehetsz használtan is marketplace-ről, jófogásról is.
2/4 anonim válasza:
Hát igen, meg ha gombás, izzadt, büdös lábra veszi fel valaki, fertőzött lehet a betét is.
3/4 anonim válasza:
Mindegyiket minden használat után fertőtlenítik. Én sízoknival szoktam felvenni mindig az egyel nagyobbat mint a lábam
4/4 anonim válasza:
Mondjuk ha a betétbe bele van száradva a sós koszos cucc, akkor azt már ki kell mosni. Mert a hőtől visszaoldódik, akármilyen legyen a következő láb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!