Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Téli turadzseki is megteszi...

Téli turadzseki is megteszi sidzseki helyett itthoni terepekre?

Figyelt kérdés

Szerettem volna ma venni, de pont nem volt a meretemben, drága kabátot meg nem akarok venni, hogy 1-2 évente pár napra elmenjek. Abban bízom, hogy mire mi megyünk, tavasszal, már learazasok lesznek és akkor nezelodok majd.

Van teli turakabatom, meleg, legatereszto és vízálló. Azon kívül, hogy vastagabb, mint egy sidzseki, sok különbséget nem látok. Megfelel ez itthoni terepre, míg gyakorolok?

tegnap 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen. Nalunk tapasztalt sielok is van hogy a sima kabatjukban jonnek. Max picit meleged lesz
tegnap 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem nincs túrakabátom, sídzsekim viszont van. Nem tudom nekem jobban bejön abban túrázni is. Szerintem majd érdemes beruházni egy jó sídzsekibe. Viszont simán megteszi bármilyen cucc is síelni pár alkalomra.

Én a nadrágban gondolkodtam így, sínacim nincs, viszont a túranadrág nem helyettesíti a sínadrágot, lehet a kabáttal is így van?

tegnap 21:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, egyébként túrázni is jó lenne a jövőbeli sidzsekiben. Amik tetszettek, 40-50k nal kezdődtek, a sima 20 ezresbol meg pont nem volt. Gyanítom, neten lenne, de úgy voltam vele, hogy míg 1x2x elmegyek benne tanulni, addig talán megteszi a turakabat is.

Márciustól meg hátha elkezdik kiszorni a dragabbakat is akciosan.:D

tegnap 22:49
 4/4 anonim ***** válasza:
3# igen, csak akkor már mérethiányos. De lehet szerencséd lesz. Egyébként olyan nagyon nem árazzák le márciusban sem. Ami nem kel el, azt még jövőre kiteszik hogy tavalyi modell leárazva de nem annyira akciózzák le, csakis az utolsó darabokat amikből csak 1-1 maradt. Sportüzletben dolgoztam. Érdemes olyankor venni amikor még van méret, és vagy tavalyi modell, vagy "az akciósra is akció". Csak mert annál több kedvezményt úgy sem adnak.
tegnap 22:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!