Mi a megoldása a problémámnak?
Figyelt kérdés
Edző terembe járok évek óta ,de voltak több hónapos kihagyások. 22/F Az a lényeg hogy 170 cm vok 66 kiló és a csúcs nyomásom 120 kiló. Perse volt.azaz múlt időbe,mert már nem gyúrok 5 hónapja.Viszonylag vékony alkatú vagyok,bár nem a leg vészesebb.A hasamra hízok,és sörhasam akar lenni... eltűntek a kockák,és ismétlem kifele ön. 21 éves koromat hogy betöltöttem,akkor kezdődött...Ma már,futni járok és rengeteg felülést nyomok...na de mellette még izmosodni is akarok nagyobb akarok lenni,szálkás stb stb..kockás has... ezt hogy valósítsam meg?tömeget is növelnék (izomtömeget).meg a hasamat is helyre akarom vágni kockásra..nem beszélve arról hogy jön kifele...kicsit...és akkor most diétázzak? és futás? vagy gyúrás,..vagy most akkor hogyan.Nkem senki ne mondja hogy erre nincs válasz!És milyen diétás ételeket javasoltok??Házilag is jó!!Nem vagyok tehetős,nem vok gazdag,nem telik csirke mellre minden nap.Köszönöm a választ.2011. szept. 14. 23:00
11/13 A kérdező kommentje:
Jó kikapcsoltam,már engem is zavart..mert össze folyik a betű.Am értettem amit leírtál.ÉS úgy is lesz.Ez a legésszerűbb amit tehetek.Kössz
2011. szept. 16. 13:51
12/13 anonim válasza:
keveset irjá me lusta vagyok olvasni
13/13 A kérdező kommentje:
Azért edd meg a fa szomat
2011. szept. 28. 00:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!