Mi a megoldása a problémámnak?
A zsírt csak úgy tudod leadni, ha diétázol. Ekkor viszont nem lehet izmot növeszteni.
Diétából rengeteg féle van. A kalóriaszámolgatós jól működik, viszont minden ételt mérni kell, és számolni a kalóriákat. Emellett a tápanyagok összetétele is fontos.
én a helyedben: a futást hanyagolnám, mert az ugye a legjobb zsírégető, és csak szálkásít. ha tömeget akarsz növelni, nagy súlyokkal, keveset és mellette mondjuk szaunáznék, hogy a zsír lemenjen.
a felülés is OK
a kajára meg csak annyi, hogy változatos legyen és az alapokat tartsd be. ha húst eszel, akkor zöldség legyen a köret, meg 6után semmi, és édesség csak délután 3ig
lehet én nem olvastam ellég rendesen, de nem azt írtad hogy már több éve edzel, csak most hagytál ki 5 hónapot.
Hogy annó 120 kg nyomtál? (ezt én úgy értettem hogy 120 kg emeltél)
Szóval akkor nem kéne tudnod hogy hogy kell megint jó formában jönni?
jólvan figyelj, kapcsold már ki azt a caps lockot, vagy vidd el megjavíttatni a billentyűzetet mert beragadhatott valami.
harmadszorra is leírjuk: fogyni és izmosodni nem lehet egyszerre, mert fogyáshoz csökkentett kalória és ch bevitel kell, izmosodáshoz meg megnövelt. kockahashoz szálkásító étrend (= fogyás) kell, mert kockás a hasad, csak zsír takarja. izmosodáshoz pedig tömegnövelő étrend. választanod kell, hogy akkor most maradsz vékony kockás hassal vagy leszel esztétikusan izmos mindenhol.
tömegelés közben nem tudsz kockahasat csinálni, a felülés főleg nem való fogyásra, azzal (vagyis inkább haspréssel) csak erősíteni lehet a hasizmot. futni járhatsz heti 3 edzés mellett olyan heti 2x kb., tiszta, szóval szemétmentes tömegnövelő étrend mellett kevésbé zsírosodsz.
lődd be normálisan a kaját (2g/tskg fehérje, 5g/tskg ch), eddz intenzíven és szard le egy kicsit a hasad.. majd ha elértél egy izomtömeget, leszálkásítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!