Melyik lábam lenne jobb előlre/hátulra ebben az esetben?
Sziasztok.
Snowboardozni tanulok. Vettem már néhány órát gumipályán és egyszer voltam havon gyakorolni.
A kötés mindig úgy lett beállítva, hogy a jobb lábam legyen hátul. (anno néha gördeszkáztam és jobbal hajtottam, meg az az ügyesebb lábam, stb)
Viszont a havon mindig valahogy úgy volt természetesebb, hogy jobb lábam volt elől (rossz kötéssel 😅)
Kipróbáltam, hogy meglökettem magam valakivel, bal lábbal léptem ki. Ezek alapján meg a jobbnak kéne elől lennie.
A jobb lábam az ügyesebb, egyensúlyozni is sokkal jobban tudok azzal, viszont a bal az az izmosabb valahogy, ránézésre is.
Jelenleg azt érzem, hogy a bal lábam teljesen haszontalan és sem irányítani, sem stabilizálni nem jó..
Egyébként lúdtalpam van és a bal lábamat kezelték is gyulladással, mert fájt a sarkam/talpam nagyon, már ez szerencsére nagyjából elmúlt, de nem lesz már sohasem tökéletes.
A jobb lábam sokkal jobban dől befelé, mint a bal, valahogy azzal mégis meg sem kottyannak az egylábas/egyensúlyozós gyakorlatok, bal lábon meg kb megállni sem tudok kb borulás nélkül.
Melyik lábamat hova kéne tennem ezek alapján a deszkán?
(most elkezdtem egyensúlyfejlesztő gyakorlatokat végezni edzés közben, illetve balance boardot is vettem otthonra. remélem, ezek segíteni fognak valamelyest)
De egy hónap múlva megyünk barátokkal ausztriába, addigra jó lenne magabiztosan csúszni, de nem tudom, regular vagy goofy módon lenne érdemes inkább gyakorolnom..
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!