Roller vagy gördeszka lenne a jobb választás az alábbi esetben?
Figyelt kérdés
Roller és egy cruiser deszka között vacillálok, de nem tudom, melyik lenne jobb számomra. Az egyik célom a falun belüli közlekedés kiváltása lenne a tavaszi, nyári időszakban.
A másik, hogy a mozgást szeretném kicsit visszahozni az életembe, az utóbbi években ugyanis nagyon elhagytam. Úgy egy hónapja elkezdtem szobabiciklizni, és mellé társítva könnyebb súlyzós edzéseket akarok itthon beiktatni. E mellett lenne a roller/gördeszka. Nem akarok trükközni, meg freestyle-al foglalkozni, csupán gurulni.
Ehhez hozzátartozik, hogy jelen pillanatban pont a 100 kilós határ felett vagyok, ha csak pár dekával is. Ebből lenne a cél hosszú távon lejjebb adni, és ehhez keresek most passzoló közlekedési eszközt.
Előre is köszönöm a válaszokat.
2022. júl. 11. 18:12
1/2 anonim válasza:
Gördeszkázni nehezebb megtanulni, viszont szerintem valamivel fárasztóbb is, mint a roller.
2/2 anonim válasza:
Szerintem a roller a jobb választás a test súlyodból kiindulva. (De ne elektromos, mert azzal nyilván nem mész semmire.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!