17 éves lány vagyok és elkezdenék gördeszkázni. Segítség?
Már próbáltam deszkázni, de most úgy igazán el is kezdeném. Nem szeretnék ilyen nagyon extrém trükköket csinálni, eleinte elég lenne csak pár alap dolog és ha úgy érzem megy, akkor megpróbálnék kicsit tovább lépni. Szerintetek belekezdjek?
Az a baj, hogy mikor mondtam a szüleimnek, hogy kipróbálnám, anyám rögtön azzal jött, hogy tök jó lesz ez a rajzolás és gitár mellett, ez a kettő nem fér össze és szerinte alapból nem kéne sportolnia egy gitárosnak (csak mert a gitártanár is ezt mondta mikor megtudta, hogy aikidozom). Nem akarom feladni a gitározást, de a sportolást meg pláne nem. Szerintetek megy együtt a kettő? Megpróbálnám óvatosan csinálni, amennyire lehet, hogy ne törjem el semmimet.
És ha belekezdenék, akkor milyen deszkát vegyek amivel betanulhatok nagyon alap dolgokat? Nem akarok rögtön valami spécit venni, de mit nézzek a vásárlásnál?
Szia. Phu... sok a kérdés kérdés. de akk belekezdek.
Nagyon ajánlom hogy belekezdj nincs ennél királyabb dolog, hogy csak te és a deszka majd suhansz a messzeségbe :DDDDA kérdés az hogy trukkokat akasz vagy csak néhány kis "semmiség" trükköt mert inkább kényelmes közlekedésre használnád inkább? Ha nagyon trukközni szeretnél akkor a sima gördeszkát ajánlom ----> [link]
Ha viszon inkább suliba járnál vele akkor pedig a penny boardot mondanám :) ----> [link] mindekttővel lehet trükközni csak a sima gördeszka erre van kitalálva, tehát annyira nem jó vele a sima közlekedés. a Penny-vel is lehet trükközni csak sokkal nehezebb a nagy kerekei miatt, tehát őt inkább a kényelmes közlekedésre találták ki. A gitárral pedig szerintem teljesen összefér... "nem kell egy gitárosnak sportolnia"... che.... ekkora hülyeséget :DDD Védőket pedig szerintem vegyél fel. Ha nagyon cikinek érzed akk hosszú gatya hosszú polo. :)) Remélem segítettem :) Ha bármi kérdésed van akkor ÍRJ mert szívesen segítek és IMÁDOK A GÖRDESZKÁKRÓL BESZÉLNI *.*
Bocsi a hibákért . hihi :DD 13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!