Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek mennyi eséjünk...

Szerintetek mennyi eséjünk van Belgium ellen a nyolcaddöntőben?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy foci rajongo de végignéztem az F csoport összes meccsét és nagyon szurkolok a Magyaroknak. Csak nem tudom hogy miben reménykedjek Belgium ellen.

2016. jún. 23. 21:20
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
40%

Lám tudsz te normálisat is írni.

OK, ez a véleményed. Szerintem sem kell elszállni, a portugálok valóban megvertek volna minket, ha nagyon akarnak, főleg a végén, mikor már elfáradtunk. De nézzünk egy kicsit a múltba...

Abba a múltba, amikor reménytelen játékkal kaptuk a viszonzatlan hármasokat a portugáloktól, többször egymás után kikaptunk az akkor még teljesen amatőr Izlandtól. Amikor ha többen voltak a lelátón, mint 40 ezer, megremegtek a térdek, és a harmadik percben lehetett tudni, mi lesz a vége (csak azt nem, hogy mennyi).

Szóval ahhoz képest számottevő a fejlődés. Nem is az a lényeg, hogy megnyertük a csoportot, hanem az, hogy lőttünk hat gólt, szoros meccseket játszottunk, leszámítva az utolsót (ami csak helyenként volt szoros). A németek és a belgák más kávéház, ezt láttuk az elmúlt meccseken. De a többiek, akik ellen játszottunk nem, azok már többé-kevésbé megfoghatóak a számunkra.

Négy területen látok óriási javulást a korábbiakhoz képest:

- hit, elszántság, önbizalom

- labdabirtoklás (ha még hátul is járatjuk sokat, akkor is sokkal többet van már nálunk)

- ötletes támadójáték (nem annyira esetleges és individualista, mint régen)

- védekezés

Elájulni nem kell, de van egy csapat, amire lehet építeni, és kell is, mert még nem kiforrott, néhány tehetséggel felturbózva (Kalmár, Mervó, Balogh N.) valamivel még jobb lehet a jövőben.

2016. jún. 28. 17:57
 32/33 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem a védelmünk teljesen elfáradt, mert az utolsó 3 gólt őrizetlenül hagyott játékosok rúgták. Ez a meccs tanulság volt, és egyébként sem szégyen egy jobb csapattól kikapni. A vb-re való kijutással bizakodó vagyok, jó irányba indult el a válogatott Mr. Storck szárnyai alatt. Hajrá magyarok!
2016. jún. 29. 21:51
 33/33 anonim ***** válasza:
40%
Hajrá, Kalmár Zsolt,Mervó Bence,Nagy Ádám,Kleinheisler László Magyarország reménységei! Hajrá, Kádár Tamás, Dibusz Dénes, Lang Ádám, Fiola Attila, Guzmics Richárd!
2016. jún. 29. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!