Miért dicsérek agyon Dzsudzsák Balázst az EB-n? Izland ellen néztem, kb minden megmozdulása rossz volt, ha a biztonsági passzokat leszámítjuk. Minden ívelés, minden indítás. És ő a meccs embere?
Igen lőtt 2 bepattanó gólt a portugáloknak, mindkettő iszonyatos rossz lövés volt magában.
Az idegesítő, hogy az Izland elleni meccsen is őt hozták ki legjobbnak Dzsudzsákék így Dzsudzsakek úgy, pedig erősebb lenne a csapat nélküle. A többiek sokkal ügyesebbek és nem 10% körül van a passzrátájuk
az agyon sztárolt Ronaldo a múltkor meccsen tizenegyest hagyott ki, amit kb bárki aki tud focizni,be tudta volna rúgni.
most a tegnapi meccsen meg olyan szabadrúgásokat hagyott ki,amit Dzsudzsák simán belőtt utána. és azért nézzük már meg,hogy Ronaldo mennyivel többet ér..
nem értem miért kell károgni meg szidni a magyarokat.. örülj neki,hogy ilyen szép eredményeket értünk el..sok év után először.
szerintem jó csapat kapitány és emberileg is teljesen normális.
az meg a magyarok szégyene,hogy külföldre igazolt anno.attól nem lesz hazaáruló valaki,hogy megragad egy olyan lehetőséget ahol jobban megbecsülik,megfizetik.
Szerintetek jol jatszott Izland ellen?XDDD
Az a furcsa hogy azért mert most 44 év után elérnek valamit a magyarok, rögtön mindenki magyarság gy magyarság úgy sztem hatalmas képmutatás de ti tudjátok
xD
Horvátország legyőzte a Spanyolokat (kicsit nagyobb névmint Izland meg Portugália) 2:1-re most akkor újra büszkeség horvátnak lenni? Büszkék lehetnek magukra? xDD
Az a baj hogy olyan hatásokat tulajdonítunk a focinak ami nem létezik. Ettől nem fog nőni a GDP, se a nemzetközi megítélés nem jobb (a horvát kuna erősödött a spanyolok legyőzése után)
Lemegy az EB és a nagy magyarság nyomtalanul eltűnik majd.
Minden gól mákos a maga módján.
Annyira Ronaldo gólja sem volt nagy szám, de nyugodtan szurkolhatsz a portugáloknak inkább a magyarok helyett, ha neked úgy jó.
-mindenki akkora magyar lett,meg akkora focirajongó, hogy nem igaz
-egyetlen oka volt, hogy kijutott a csapat: 16 helyett 24
-az igazi focit ovális labdával játszák
bocs az offért:')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!