Szerintetek mennyi eséjünk van Belgium ellen a nyolcaddöntőben?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy foci rajongo de végignéztem az F csoport összes meccsét és nagyon szurkolok a Magyaroknak. Csak nem tudom hogy miben reménykedjek Belgium ellen.2016. jún. 23. 21:20
11/33 anonim válasza:
Fél csapat,köztük az alapemberek besárgultak.. Ha túléljük ezt,akkor a cserepaddal kell majd megverni Walest,ha annyi sárga esik.
12/33 anonim válasza:
Dzsudzsi majd a műesésével eltereli a bíró figyelmét, közben böde a bíró háta mögött földhöz csapkodja az összes belgát.
13/33 A kérdező kommentje:
😂😂ez jo otlet. De akkor Dzsudzsi ugy essen el, hogy mind a harom biro vagy mi ra figyeljen. Bode meg gyakorolja a karatezast
2016. jún. 25. 11:39
16/33 anonim válasza:
én megmondtam hogy semmi esélyünk sima 4-0 BELGIUM winnn lett jött is a tippmix :) meg minden oszt még engem pontoztak le xddd ajándék volt az 1.75x odds a belgákra bánom hogy nem 0-3-as hendibe tettem meg :(
18/33 anonim válasza:
Szerintem 4 gólkülönbséggel nem voltak jobbak. Most ez nem jött össze, de így is nagyon jók voltak a magyarok. EZEN A MECCSEN IS! Én is tartottam ettől és be is következett. Viszont a mi csapatunk nyerte, a legtöbbet az eb-n! Mivel visszNYERTE a hitet. Egy világszinten helyetálló csapattal játszottunk, akik gyorsak és jól kihasználták a csalódottságunkat és fáradságunkat. Jók voltak ez tagadhatatlan, mivel a bíró nem volt elfogult, senki sem színészkedett és tényleg gyorsak voltak. Egy ilyen csapattal szemben elveszteni a meccset egy olyan csapatnak, aki már évtizedek óta semmit sem jelentett a fociban, NEM SZÉGYEN! Köszönjük, hogy eddig szurkolhattunk és ennyi örömet átélhettünk!
19/33 anonim válasza:
hát haver Lengyel - Svájc 2.5 g alatt, Wales - Észak-Írország hazai, Horvátország - Portugália: Horvátország vagy döntetlen, Franciaország jut tovább, Németország jut tovább, Belgium - Magyarország hazai; ez nem 50 ft-t hozott a konyhára egy ezressel megtéve, és persze hogy örülök :D Már a 15. percben Storck azt se tudta hol van... a 60. perc körül meg még a Belgák lassítottak és vettek vissza a tempóból, mert a magyarok azt sem tudták merre hány méter, nem bírták a tempót, a belgák meg nem akarták... ha akarnak akkor nem 4-et rúgnak maradjunk ennyiben :D
20/33 anonim válasza:
Amúgy ha ezeket mind egybe megtetted, akkor is lehetett egy kemény hármas szorzó :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!