Szerintetek mennyi eséjünk van Belgium ellen a nyolcaddöntőben?
Jó az 8,7-es oddsnak is :)
A francia és német továbbjut miatt, nem mertem őket sima győzelemre, így azokra csak 1.15x volt fejenként hogy továbbjutnak, de mindegy, az is jobb mint a semmi. Így is majdnem 9-es odds, nekem jó az.
Gratulálok, megvan az elmúlt 2 heti bukásod? :D
Tudod, nem azért vagy te majom, mert a magyarok ellen fogadtál, hanem mert itt vered a f..szod arra, hogy kikaptunk.
Btw. a 19%-od azt mondatja velem, hogy hazudsz :D
Te is voltál a hősök terén és lec***ztad a magyar focistákat? :D kapnak egy 4-est és ünneplik őket mint a hősöket, pff lolcsi xd A belgákat kellene ünnepelni hogy jófejek voltak és csak ennyit gurítottak xdd
NEM ÉRDEKEL hogy kikaptak ezek a makkos falábúak mint a huzat, és bármikor, bárhol szívesen fogadok ellenük, mert ezek nem focisták, hanem...... vili ? A selejtezőből természetesen már tovább sem jutnak, VB-ről ne is álmodozzon senki :) Ez nem focicsapat, nem válogatott, hanem egy KRÉMES! :)
Ja és ui: Istenem, de örülök hogy vége ennek a rémálomnak, hazajöttek, és pofára esett a sok "megnyerjük az EB-t, mi játsszuk a döntőt" mint a zsíroskenyér :))
úgy örültem Hazard góljának mint egy kisgyerek :D Carrasco góljánál meg egyenesen megőrültem és elkezdtem énekelni a waka wakát és táncoltam is hozzá :D :D oszt?
Üzenjük Brüsszenek, hogy ők is megértsék! Köszönjük hogy nem gurítottak nekünk egy 8-ast, csak a felét :)
Szinte látom magam előtt, ahogy állsz sorba a tippmixért, a meccs alatt meg kárörvendően kacagsz, és várod, hogy felvehesd a szánalmas kis nyereményedet.
Az ilyenek, mint te nagyon sok örömtől fosztották meg magukat az Eb alatt. Persze ez szabad választás dolga, de ne várd, hogy az önigazolásodhoz innen kapsz megerősítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!