Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek mennyi eséjünk...

Szerintetek mennyi eséjünk van Belgium ellen a nyolcaddöntőben?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy foci rajongo de végignéztem az F csoport összes meccsét és nagyon szurkolok a Magyaroknak. Csak nem tudom hogy miben reménykedjek Belgium ellen.

2016. jún. 23. 21:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

Jó az 8,7-es oddsnak is :)

A francia és német továbbjut miatt, nem mertem őket sima győzelemre, így azokra csak 1.15x volt fejenként hogy továbbjutnak, de mindegy, az is jobb mint a semmi. Így is majdnem 9-es odds, nekem jó az.

2016. jún. 27. 20:25
 22/33 anonim ***** válasza:

Gratulálok, megvan az elmúlt 2 heti bukásod? :D

Tudod, nem azért vagy te majom, mert a magyarok ellen fogadtál, hanem mert itt vered a f..szod arra, hogy kikaptunk.

Btw. a 19%-od azt mondatja velem, hogy hazudsz :D

2016. jún. 27. 22:00
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

Te is voltál a hősök terén és lec***ztad a magyar focistákat? :D kapnak egy 4-est és ünneplik őket mint a hősöket, pff lolcsi xd A belgákat kellene ünnepelni hogy jófejek voltak és csak ennyit gurítottak xdd

NEM ÉRDEKEL hogy kikaptak ezek a makkos falábúak mint a huzat, és bármikor, bárhol szívesen fogadok ellenük, mert ezek nem focisták, hanem...... vili ? A selejtezőből természetesen már tovább sem jutnak, VB-ről ne is álmodozzon senki :) Ez nem focicsapat, nem válogatott, hanem egy KRÉMES! :)

Ja és ui: Istenem, de örülök hogy vége ennek a rémálomnak, hazajöttek, és pofára esett a sok "megnyerjük az EB-t, mi játsszuk a döntőt" mint a zsíroskenyér :))

2016. jún. 28. 07:43
 24/33 anonim ***** válasza:
9%
ja, és igen... látjátok? Portugália továbbjut, Izland továbbjut... ha Portugália annyira akart volna, simán hazavágnak ők is, csak ők gondolkozni is tudnak, és tudták hogy így a legjobb, nem kell az első hely nekik :) ennyi, nem hogy bénák vagyunk, de még ratyi taktikusok is :D :D ja és természetesen az angoloktól mi kaptunk volna egy 3-4-est egy szép kis 0 rúgott gól mellé :) végre vége a megpattanó szerencsés góloknak stb. már jöhetnek a nagy csapatok az EB-n akik tényleg megérdemlik hogy ott legyenek, a LEGJOBB 8 :) :)
2016. jún. 28. 08:31
 25/33 anonim ***** válasza:
0%

úgy örültem Hazard góljának mint egy kisgyerek :D Carrasco góljánál meg egyenesen megőrültem és elkezdtem énekelni a waka wakát és táncoltam is hozzá :D :D oszt?

Üzenjük Brüsszenek, hogy ők is megértsék! Köszönjük hogy nem gurítottak nekünk egy 8-ast, csak a felét :)

2016. jún. 28. 08:40
 26/33 anonim ***** válasza:
89%
Téged anyád se szeret, mi? :D
2016. jún. 28. 10:11
 27/33 anonim ***** válasza:
40%
Jajj nemár, kezdünk eltérni a tárgytól :/ Amúgy mikor feladtam a tippmixemet szombat reggel, a lottózóban volt egy 50-60 év közötti pali, aki 5000 ft-al tette meg csak a magyarokat egy szelvényre egy meccsként :D :D Szerinted mennyire volt okos az illető? xd Szerintem ő sem gondolta komolyan :D
2016. jún. 28. 11:49
 28/33 anonim ***** válasza:
22%

Szinte látom magam előtt, ahogy állsz sorba a tippmixért, a meccs alatt meg kárörvendően kacagsz, és várod, hogy felvehesd a szánalmas kis nyereményedet.

Az ilyenek, mint te nagyon sok örömtől fosztották meg magukat az Eb alatt. Persze ez szabad választás dolga, de ne várd, hogy az önigazolásodhoz innen kapsz megerősítést.

2016. jún. 28. 14:23
 29/33 anonim ***** válasza:
0%
nem várok megerősítést semmire... azt viszont megkérdezném Zsuzsák Balázstól, hogy milyen döntőről beszélt ő a Portugália elleni meccs utáni nyilatkozatában? :) Nagy volt a mellény, és jött a pofára esés, csak úgy, mint a zsíroskenyér!
2016. jún. 28. 14:56
 30/33 anonim ***** válasza:
71%
Minden viccet és károgást félre téve leírom a véleményemet az egészről. Azért tettem a Belgákra, mert ha nyernek akkor legalább pénz lehet belőle (akkor még nem tudtam ugye hogy a többi bejön-e), ha meg nem nyernek akkor nekünk jó. Az egész válogatottról annyit, hogy felülmúlták a várakozást igen, tovább jutottak, sőt. De ha egy kicsit jobban belenézünk a dolgok mögé.. Ausztria ellen Szalai gólja, Portugália ellen a 2 megpattanó lövés, Izland ellen az öngól, ezek annyira nem bíztatóak. Stieber és Gera góljai voltak normális gólok csak az EB-n a magyaroktól. Persze az 1. helyen való továbbjutásnál már a kutyát nem érdeklik a gólok. De ha belenéztek mit láttok? A belgium meccsen már Storck a 15. percben azt sem tudta hogy merre hány méter, össze volt borulva, majdnem szívinfarktust kapott... a 60. percben a belgák!!! lassították a játékot, mert látták hogy mi sem csinálunk mást, csak sétálunk. Semmi elképzelés nem volt, leszedtek a pályáról mint a **art mindenkit ahogy van. A sok ökör meg még magyarázza, hogy egy kicsit jobb odafigyeléssel meglehetett volna az X... hááhh! Én nem örülnék ennyire a helyetekben :) Higyjétek el, Portugália ellen tudom jó az X, de ha akarták volna akkor behúzták volna a meccset. A 3. góljuk után már semmit sem csináltak szinte. Gondolom tudták hogy mi lesz ha megvernek minket. Ez, ami a magyarokkal lett, mert hogy a belgák őket is megették volna.. és a Svéd-Belga előtt már csak a hülye nem tudta, hogy Belgium nem fog kikapni ugye. Ez az EB egyáltalán nem bíztató a jövőre nézve szerintem a magyaroknak. Szép volt, jó volt, de eléggé kevéske még mindig egy nemzetközi tornához szerintem, de ki hogy látja. Ja persze óriási pozitív meglepetés Kleinheisler, Korhut, és Gera, nem gondoltam volna hogy ők tudnak így is focizni. Ők "tetszettek nekem", a többiek felett fociztak egy szinttel, dehát 3 fecske nem csinál nyarat..
2016. jún. 28. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!