Hogyan tudnák javítani az egyensúlyomon?
dobóerőre persze,hogy van.
van a medicin labda dobás és a medicin labda lökés.
fogod a medicin labdát és nekidobod-lököd a falnak.
itt van még pár gyakorlat rá-
https://www.youtube.com/watch?v=YQIWSct_Uec
egyensúlyra hatha jóga álló ászanák,de szerintem nem ez a gond.
mozgáskoordináció ritmusérzék javításához az ugrókötelezés az egyik legjobb.
Szia!
A dobáserőd javítására a kar-, és vállizom erősítő gyakorlatokat javaslom, mert nagyobb izomtömeggel erősebb dobásaid lesznek. Pluszba még nyújtsd is ugyanezeket az izmokat, hogy ezek és az ízületeid is szabadon mozoghassanak.
Az egyensúlyodat különféle gyakorlatokkal is tudod javítani, de ha van rá lehetőséged, járj el jógára, csodákat tesz az egyensúllyal és a mozgáskoordinációval.
Sok sikert mindehhez!
Egy négy éve kéziző lány ;)
jógázni kezdtem járni pár hete...
nagyon sok egyensúlyozó gyakorlat van. magam is ledöbbentem, néhány alkalom után hogy javult az egyensúlyérzékem.
de nem véletlen, a jóga rámegy az igazi egyensúlyra, a szellemi, lelki és testi harmóniát erősíti, és persze azokat az izmokat, amikkel a tartásodat, a "vázadat" erősíted.
tudom, furán hangzik, én csak annyit mondok, menj el 2-3 ilyen jógára (pl. gerincjóga, álltalános jóga) és le fogsz döbbenni a változáson.
lehet, youtube-ról is le lehet tölteni pár gyakorlatot, de szeritem az edző ahogy felvezeti az órákat, az pontosabb, precízebb...
dobóerő lehet hogy az izomzaton múlik, meg a gyakorláson, de valami azt súgja, lehet, hogy a technika is sokat nyom a latba. - talán kacsázz a vízparton sokat kavicsokkal, hátha ráérzel valami jó kis tuti mozdulatra, amivel tuti leszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!