Hogyan tudnék javítani a labdabiztosságomon (ügyességen)?
9 éves koromig fociőrült voltam stb,ott és akkor fociztam amikor lehetett aztán volt 1 porclevállás,megműtötték a térdemet,onnantól fogva a rotációs (forduló,hirtelen ) mozgásoknál gyakorta kiugrott a térden és nem csak nemfocizhattam se tesi se semmi,még csak futni sem.Aztmondták ez ilyen marad,1 év 2 hónapja megműtöttek (magnézium porcot tettek be ,híddal) ,és azóta tökéletes szinte,maximum néha picit megfájdul,viszont mivel a focis korom (9éves) és jelen között 8 év telt el.
Mostanra ,teljesen kijöttem a formából,egy hirtelen hozzám jövő passzra ballal kell levennem ,és utánna helyezkednem hogy jobban passzolhassak illetve a labdakezelésem közel 0-ra jött,megtolni nemtudom ,kezelgetni ,csőrrel irányítani stb már nem megy.
Sőt már egy-egy levétel (nem lapos passz,hanem levegőben),illetve egy-egy felpörgetett ,majd a földfelé jövő labdát se tudok nagyon levenni már illetve ha letudok akkor is sok időbe tellik.
Persze mivel már úgy 3-4 hónapja focizgatok,fejlődgetni valamit fejlődgetek.
Milyen gyakorlatok ,vagy mik segíthetnének?Mert nekem ez a 8 év ,gyötrelem volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!