Ki a jobb Messi vagy Rooney? Miert? Miert utaljatok C. RONALDO-t?
Messi inkább támadó középpályás, Rooney pedig igazi csatár!
mindenen felül, ha képességeiket nézzük Messi sokoldalúbb!
C.R. pedig technikás, csak emberileg egy egoista, önimádó, beképzelt szépfiú! én nem utálom, csak ellenszenves nekem!
az igazi válasz pedig: Ronaldo de Assis Moreira
Nem utálom C. Ronaldo-t, csak kicsit, mint ahogy az előttem válaszoló is írta, ellenszenves. Nekem a Ronaldo név a brazil Ronaldot jelenti. Rivaldo még egy nagy kedvencem.
Lehet, barbár vagyok meg egyéb hasonló, de megnézném C. Ronaldot, hogy egy ereje teljében lévő Materazzival mire menne. :)))))
Természetesen Lionel Messi!
Ő akár egyedül is elintézi az ellenfelet, és nem is szabálytalankodik sokat.
C.Ronaldonak egyetlen egy szóval a jellemzése: b#zi:)
mást nem tudok neki mit mondani!!
Messi meg Ronaldo nem középcsatárok.A saját posztjukon ők a legjobbak,viszont Rooney középcsatár és ezen a poszton ő a legjobb.De ne feledjétek,hogy a Barca meg a Real tele vannak sztárokkal,a Manchesternél meg Rooney az egyetlen csillag,nélküle a United nem lenne ott ahol van.
Tehát mindhárman legjobbak a saját posztjukon.
Ronaldo meg teljesen megváltozott,amióta a Realhoz igazolt.:(
18:18 és ha téged 1 szóval kellene jellemezni,azt inkább nem irom meg te kis p˙cs
Ronaldot nem tudom miért utálják,lehet h sokszor feldobja magát de hát ez van,amugy meg nagyon jó játékos.ő a kedvencem
A 2.Rooney
Messi is jó,de nem szeretem annyira,mert Barcás,pedig mindig Messinek hívnak csak tudnám h miért
lényeg: 1.C.Ronaldo
2.Rooney
3.Messi
a 2 közül meg Rooney :)
HALA MADRID!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!