Lesérültem fudball közben. Nagy a baj? Többi lent!
Figyelt kérdés
Nos,az történt,hogy elmentem focizni és a labda elég régi volt,én pedig megrúgtam tiszta erőből a labdát 2x is egymás után és ezután az következett,hogy élesen fájt a térdem és utána akárhogy lépegettem ropogott.De nem az az általános ropogás,hanem az a nagyon kis fájdalommal járó ropogás.Ez az eset már 1 hete történt,és mára,már a minden lépésemnél lévő ropogás elmúlt.Ez az eset után pár nappal azt hittem,hogy teljesen elmúlt,de tévedtem.Megint voltam focizni és egy darabig nem is roppant be térdem,de aztán egy kicsit erősebben eltalált labda után megint előjött a fájdalom.Elmúlik ez valaha? Vagy mi lehet az oka? Olvastam sok ilyen cikket de egyikben sem az én fájdalmaimról volt szó :s2016. febr. 12. 11:02
1/3 anonim válasza:
Nézd, itt senki nem lát beléd, lehet, csak pihentetni kell, de lehet nagyobb baj is.
Én egy ortopédusnak vagy egy traumatológusnak mindenképpen megmutatnám.
2/3 anonim válasza:
Én bemennék a helyi kórházba a balesetire, valószínűleg elküldenek röntgenre , és kiderül hogy van-e komolyabb baj.
3/3 A kérdező kommentje:
Az lesz.Ma is voltam lent focizni,de persze nem erőltettem meg vigyáztam is a térdemre,tapasztaltam még egy kis "ropogást" a térdemen de nem olyan erőteljeseket mint mielőtt írtam a kérdést :) Várok Még következő hétvégéig,hogy mi lesz addig és akkor majd meglátjuk,hogy kell e orvoshoz mennem vagy nem :D De szerintem (remélem) elmúlik.
2016. febr. 14. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!