Miért alakult ki bennem ez a hozzáállás?
16 éves fiú vagyok és focizok.
Nos, az a helyzet, hogy elég gyámotalan vagyok a fociban. Nem nagyon merek odalépni a másiknak, mert félek, hogy nekem ugrik meg ehhez hasonlók. Meg féltem a testem, attól félek, hogyha odalépnek nekem akkor rögtön törik valamin.
Meg a szurkolók és a nézőktől fosok, hogy levéleményeznek negatívan és nekem ez nagyon számit sajnos, na meg mi lesz ha meglátja a b.lfaszoskodásomat egy lány néző.. Ezektől fosok..
Röviden nem merem odatenni magam, vékony vagyok és magas (71 kg 188,5 cm magas)..
Pedig sokan elmondták, hogy tudnék én focizni, ha odatenném magam.
Eddz egy kicsit a foci mellett.
-vaskosabb leszel, megerősödnek az ízületeid -> nehezebben sérülsz
-nagyobb darab leszel -> egy majdnem 190 magas, 85 kilós izmos valakit nem annyira próbálnak fenyíteni
-az eredmény láttán megváltozik az önértékelésed, megnő az önbizalmad
Ezenkívül pedig ne félj hibázni. Ha látják, hogy hajtasz, nem törsz meg a hibáid ellenére sem, senkinek nem az fog eszébe jutni, hogy "hú, elrontott egy helyzetet", hanem látják, hogy mennyire elszánt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!