Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Milyen a helyes hozzáállás a...

Milyen a helyes hozzáállás a fociban?

Figyelt kérdés
Többször megfigyeltem magamon, hogyha lazán, flegmán, szinte már nagyképűen játszok, akkor sokkal jobban megy, mintha mindent beleadva, harcosan teszem oda magam. A fociban elvileg az alázat és az odaadás a legfontosabb, ezért furcsának tartom, hogy csak arrogánsan tudok eredményesen játszani. Ti hogy gondoljátok?
2011. márc. 9. 14:09
 1/4 anonim válasza:
Ha úgy jooban megy, tedd azt Ronáldínnyó is így szokta csinálni.
2011. márc. 9. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Igaz én kosarazok, de én is flegmán játszok. Viszont nem vagyok alattomos, hogy odalépek az ellenfélnek. Lehet flegmán játszani, csak nem szabad odarúgni, csak azért mert olyan kedved van.
2011. márc. 9. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
hát van akinek ez , van akinek az jön be, én pl akkor vagyok jó ha kihajtom magam mint az állat és a nyelvem a földet veri, de van ismerősöm aki kifejezetten flegmn játszik , mert techknikás és megvan a maga stílusa ,ahogy mindenkinek , ha te ugy játszól jól kakor vszeg neked így is kell játszani , csak ne szálj el magadtól ...
2011. márc. 12. 23:40
 4/4 Tyler913 ***** válasza:

Flegman,nagykepuen kell harcosan odatenned magad:)

Egy bizonyos szintu ego,onbizalom kell ahhoz,hogy elvallald a loveseket,megprobalkozz cselekkel,viszont pl. vedekezesben szukseg van a harcos-mentalitasra,de gorcsosseg nelkul.

2011. márc. 13. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!