Milyen a helyes hozzáállás a fociban?
Figyelt kérdés
Többször megfigyeltem magamon, hogyha lazán, flegmán, szinte már nagyképűen játszok, akkor sokkal jobban megy, mintha mindent beleadva, harcosan teszem oda magam. A fociban elvileg az alázat és az odaadás a legfontosabb, ezért furcsának tartom, hogy csak arrogánsan tudok eredményesen játszani. Ti hogy gondoljátok?2011. márc. 9. 14:09
1/4 anonim válasza:
Ha úgy jooban megy, tedd azt Ronáldínnyó is így szokta csinálni.
2/4 anonim válasza:
Igaz én kosarazok, de én is flegmán játszok. Viszont nem vagyok alattomos, hogy odalépek az ellenfélnek. Lehet flegmán játszani, csak nem szabad odarúgni, csak azért mert olyan kedved van.
3/4 anonim válasza:
hát van akinek ez , van akinek az jön be, én pl akkor vagyok jó ha kihajtom magam mint az állat és a nyelvem a földet veri, de van ismerősöm aki kifejezetten flegmn játszik , mert techknikás és megvan a maga stílusa ,ahogy mindenkinek , ha te ugy játszól jól kakor vszeg neked így is kell játszani , csak ne szálj el magadtól ...
4/4 Tyler913 válasza:
Flegman,nagykepuen kell harcosan odatenned magad:)
Egy bizonyos szintu ego,onbizalom kell ahhoz,hogy elvallald a loveseket,megprobalkozz cselekkel,viszont pl. vedekezesben szukseg van a harcos-mentalitasra,de gorcsosseg nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!