Aztán ha megy a játék, úgy szökkennek talpra, mint a bolha.
A játékvezetők elnézik ezeket, valószínűleg kellő komolytalansággal is kezelik. Ha nagyon erősködik a játékos, beengedi érte az ápolókat vagy a hordágyat, de az esetek 95%-ában a "szenvedő" játékos egy percen belül már vissza is áll a játékba.
2015. júl. 22. 23:31
2/7 anonim válasza:
Elsősorban időhúzási szándékkal fetrengenek . Ha meg nézed a 80.perc után,ha ők vezetnek. Sajnos ilyen a mai foci . A legtöbb bíró talán nem biztos benne , hogy színészkedik és biztos ami biztos megállítja a játékot. Kiváló magyar bírónk Puhl Sándor kifejezetten utálja ha színészkednek sokszor honorálta sárga lappal !! És igen amit írtál az is igaz,ha megeszi a játékvezető és ki-állítja az ellenfelet az óriási előny. Elsősorban mentálisan az ellenfélnél. Sokszor engem is irritál hogy el megy 5 perc a meccsből fetrengéssel , meg hordágyon viszik le. De amint elhagyja az alapvonalat leugrik a hordágyról és már játékra jelentkezik . Na és ő van megsértődve ha biró nem engedi vissza azonnal.
2015. júl. 23. 12:15
3/7 anonim válasza:
Van olyan bíró aki elnézi, van olyan aki nem. Ha pont olyan vezeti a meccset aki nem akkor a játékvezető megtévesztésért (szimulálás) miatt még sárga lapot is adhat az éppen haldokló játékosnak :):D
2015. júl. 23. 16:01
4/7 A kérdező kommentje:
ja én is láttam ha Sándor bátyám(mi így hívjuk) van a pályán kevésbé repkednek de még a legrangosabb fociban is szinte mindig szimulálnak, de ez legalább nem csak a magyar foci sajátossága.
2015. júl. 23. 17:16
5/7 A kérdező kommentje:
és igen láttam az egyik UEFA selejtezőt amiben az utolsó 20 percben az éppen vezető csapatban eléggé sokan(mellesleg feltűnően, de nem kapott senki)estek el.
de van egy szélsőséges példám is: 2010-ben asszem a pápa meg egy másik csapat ellni mérkőzésen annyian bugdácsoltak hogy az valami hihetetlen volt szinte 5 percenként taknyolt valki, persze mind visszatért...
2015. júl. 23. 17:20
6/7 anonim válasza:
Neem rajtad kívül még senki nem vette észre, nincsenek erről viccek és még egy humorista sem csinált belőle 20-30 perces stand up-ot
2015. okt. 28. 12:06
7/7 anonim válasza:
A magyar-feröeri meccsen is szembetűnő volt a különbség, az északiak ötpercenként látványosan és hosszú ideig fetrengtek már az első félidőben, a magyarok közül senki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!