Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintem ez már túl sok, ezt...

Szerintem ez már túl sok, ezt még az átlagembertől elfogadnám, de ez már túlzás, szerintetek?

Figyelt kérdés

Ma voltam anyámmal orvosnál, és Gilbert-kóros vagyok, ami kb semmit nem jelent, csak kicsit sárgulhatok, ha stressz, fizikai megerőltetés, vagy alkohol, éhezés stb dolog jön közbe. Az orvos azt mondta, hogy túlsúlyos vagyok-e? Mondom nem, tömegnövelek és edzek, erre azt kérdezte rögtön, hogy táplálékkiegészítőket vagy más dolgokat szedek-e? Mondtam, hogy nem, de az amúgy is mit számítana, azt a boltban lehet kapni, nem káros. (Közben anyám hátul dünnyög, hogy meg is ölne, ha mernék szedni ilyeneket.) Ekkor visszaszól, hogy de, mesterségesen előállított, KÁROS pont! Meg az asszisztense is mondta, hogy az nem kaja, az káros. Én azért még egyszer visszaszóltam, hogy nem lesz tőle bajom akkor sem.. De mellesleg tényleg nem használok tápkieget, csak étrendet próbálok tartani nehezen. Jó, ez még semmi, ezután mondta, hogy a Gilbert-kór miatt nem szabad stresszelni és fizikai terhelésnek kitenni magam, szóval hagyjam abba a kondit is. Akkor ne sportoljak soha többet? Minden sportban megerőltetem magam, csak a sakkban nem. Anyám meg közben: Na látod, látod!

Úgy felba sztam magam, hogy nem igaz.. A 2 pohoshasú, az orvos meg asszisztensnő dirigál nekem, hogy nem szabad kondiznom, és még azt hitte a 82 kilómra, hogy túlsúlyos vagyok a 178 centimhez.. Aztán mondja a végén, hogy ez tanács, nem kell betartani, de az egészségem függ tőle..

Jó, na ehhez mit szóltok? Mellesleg 18 vagyok.

2014. okt. 20. 15:36
1 2
 1/11 Musclemore ***** válasza:

Az a nagy probléma, hogy sárga lesz a bőröd színe ha erőlködsz?-Legalább lesz egy kis színed.:D(nem sértésből)

Sajnos nem tudunk felülírni egy orvost, bár elég kreténnek tűnik.

Én sem értem mi bajod lehetne abból, hogy egy tápanyagot kivonnak valami ételből és azt fogyasztod.

Vannak érdekes dolgok,emberek.:D

2014. okt. 20. 15:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen. ELVILEG! Sosem tapasztaltam még ezt a sárgaságot, amit elvileg okoz.. SOSEM.. Se alkohol után, se edzés, se éhezés után. Beszél a stresszről, hogy nem kéne, erre így felkúrni..
2014. okt. 20. 15:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A tápkiegekhez meg az orvosok nagy része nem ért. Nem is kell nekik erről beszélni.
2014. okt. 20. 15:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor erről anyámat győzd meg. Szerinte azért orvos az orvos, mert ezt ő tudja jobban, mint én..
2014. okt. 20. 15:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A szülőket is nehéz meggyőzni.:)
2014. okt. 20. 15:56
 6/11 A kérdező kommentje:
5 éve próbálom.. 18 évesen nem csinálhatom azt amit akarok, mert ő lusta 10 percet azzal tölteni a neten, hogy utánanézzen, inkább Facebookozik..
2014. okt. 20. 15:58
 7/11 anonim válasza:

Magasságodhoz képest elég soknak tűnik ez a súly, ha lenne egy komoly múltad, akkor még reális is lehetne. De kétlem, hogy 18 évesen olyan komoly múltad lenne.

Testzsír százalékon van a hangsúly, de azt is kétlem hogy 15 alatt lennél. Túlsúlyosnak se feltétlen mondanálak, de semmiképp se ideális az alkatod, így látatlanba ezt mondom. Tehát erre a részére érdemes figyelni

Én már nem járok aktívan edzeni, de mindig is azt figyeltem, hogy a teremben a többségnek hordó hasa van, hasizom erősítést teljesen leszarták, és mindenki arra verte hogy mekkora súlyt bírt kinyomni, és milyen nagy karja van. Az nem számított, hogy formája semmi csak legyen jó nagy, mert az a menő...

2014. okt. 20. 15:58
 8/11 Musclemore ***** válasza:

Áhh szülőket lehetetlen, azt hiszik el amit hallanak, csak nem tőlünk, és olyan nem lehet hallani, hogy tápkieg=kaja, tápkieg tévhitekkel tömve, semmi rossz, stb...

Csak, hogy tápkieg drogok, szteroidok, felfújnak, károsak, izé, meghalsz, még egy farkad nő...vagy leesik..

2014. okt. 20. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha egy másik orvos meg az ellenkezőjét mondja neki, akkor az olyan lenne, mintha nullával osztana? Mit reagálna vajon?
2014. okt. 20. 15:59
 10/11 A kérdező kommentje:

Tudom, igazad van, 15% felett vagyok, de nem skinnyfat..

Nincs hasam, van rajtam zsír, de még nem számít túlsúlynak. Szívesen diétáznék, ha lenne pénzem, csak itt jön képbe megint anyám, meg a káposztadiéta..

2014. okt. 20. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!