Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Csak én utálom a focit?

Csak én utálom a focit?

Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 18:09
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
83%
Még hogy a focihoz nemkell erőnlét.Aki ilyet ir csak magát járatja le.Láttál már focimeccset?Kiraknálak 90 percre teperni úgy ahogy a nagyok, 3 perc múlva sírva szaladnál le a pályáról.Azért ilyen magasztos sport a foci, főleg a profi(külföldi), mert nem mindenki képes a rengeteg eddzésre, meg hogy 3 naponta tétmeccs.Mi kell a focihoz ha nem kondízió.Ha nem lenne ápr. 1 komolyan venném amit írtál.
2010. ápr. 1. 16:08
 22/45 anonim ***** válasza:
42%
ő "viszont azért becsülöm a klasszisokat mint roberto carlos meg izé azok nem tápossak" nem teljesen azt mondtam, hogy nem kell viszont nem is kell olyan állatnak lenni mint pl: kosárba. Tudom, hogy vannak jó focisták de azért megnézném melyik közelit meg olyan ember feletti teljesítményt mint egy kosaras. Még egyszer mondom tényleg jó fizikum kell és szállkás izom de azért nem ugyan az mint a kosár.
2010. ápr. 1. 19:25
 23/45 anonim ***** válasza:
31%

okosok vagytok (kosaras fanok) nézd meg a statisztikákat, hogy mennyit fut egy kosaras, és mennyit egy focista!

fociban több test-test ellani harc van, ha már itt tartunk!

bärmok

2010. ápr. 2. 06:14
 24/45 yayoy ***** válasza:
76%
De komolyan a fociban lábra k*rva erősnek kell lenni de másban nem minden sportban meg van h mire kell edzeni.
2010. ápr. 3. 10:07
 25/45 anonim ***** válasza:
80%

15/F vagyok. UTÁLOM MINT A SZART

lehet nélküle is élni, van barátnőm stb mást sportolok.

nem minden a foci

2010. ápr. 22. 15:26
 26/45 anonim ***** válasza:
44%
"De komolyan a fociban lábra k*rva erősnek kell lenni de másban nem minden sportban meg van h mire kell edzeni." Miért csak lábban?A rúgáshoz kell hasizom és azt hiszem hát izom is de az nem biztos.A fociban rengeteg test a test elleni harc van + lökdösés, visszahúzás,stb.Na azokhoz miért nem kell izom?A felső testednek és a kezednek is egy kicsit erősnek kell lennie,főleg ha olyan játékstílusba kerülsz,és minél magasabb szintre.
2010. jún. 7. 12:35
 27/45 anonim ***** válasza:
37%
"Tudom, hogy vannak jó focisták de azért megnézném melyik közelit meg olyan ember feletti teljesítményt mint egy kosaras." Ez meg mi?Te láttál már foci meccset?Az igazi nagy klasszisokat?Ahogy Roberto Carlos megcsaravja a labdát és amekkora erővel meglövi,amikor a kapusok több métert úsznak a levegőbe,amikor Cristiano Ronaldo és fellövi a sarokba a labdát vagy Ronaldinho.Itt sokkal nagyobb ember feletti teljesítmények vannak.Amikor egy játékos 3x kap egymás után görcsöt és még tovább játszik.120 percen keresztül futni vagy amikor a meccsen már 8. vetődik a labda elé.Látom te se értesz ehhez a sporthoz,gondolom nem véletlenül szereti ennyi ember...
2010. jún. 7. 12:43
 28/45 anonim ***** válasza:
19%
- és *
2010. jún. 7. 12:44
 29/45 anonim válasza:
87%
én is utálom a focit fe csak azért mert nem bírok annyit futni mivel aszmás vagyok
2010. jún. 22. 19:28
 30/45 anonim ***** válasza:
85%
21:28, én is utálom, mert soha nem hagytak focizni... Pedig nem vagyok se hülye, különc.
2010. aug. 10. 15:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!