Nem szeretem a focit, utálom a sört. Akkor már nem is vagyok férfi? :D
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 19:15
1/22 anonim válasza:
nem, te álompasi vagy :D vagyis várj..csak akkor vagy álompasi, ha a küzdősportokat meg az autóversenyt se kell bámulni melletted
2/22 A kérdező kommentje:
Küzdősportok, és autóversenyzést is utálom szval... :D
2010. márc. 15. 19:21
4/22 anonim válasza:
Vannak még egy páran rajtad kívül.
5/22 anonim válasza:
sörből csak a citromos radlert szeretem, de abból se tudok meginni egy üveggel. sportból csak a forma1et szeretem, de képes vagyok hanyagolni. akkor én is álompasi vagyok?
6/22 anonim válasza:
Te egy ÉRTELMES férfi vagy, nem olyan idióta, mint az átlag.
7/22 anonim válasza:
Én sem szeretem a focit se a sört szoktam takarítani és főzni!És nem vagyok meleg!
8/22 anonim válasza:
Egyik válaszolóhoz:
Attól, hogyha a párod kedveli a labdarúgást, ökölvívást stb., attól miért kéne bámulni vele? Azt megnézheti a barátaival, haverjaival is, akik értenek hozzá. Addig te nőként töltheted az idődet a barátnőiddel, és nézhettek/csinálhattok olyan dolgokat, amiket ti kedveltek.
Egyébként szerintem nem függ össze a férfiasság a sörrel és a focival. A bor (amit remélem azért szeretsz) még egészséges is bizonyos mennyiségben.
9/22 A kérdező kommentje:
A minőségi bort azt nagyon, de csak mértékkel.
Nálam a 6 puttonyos Tokaji aszú viszi a pálmát... :D
2010. márc. 15. 19:37
10/22 anonim válasza:
Normális férfi vagy, örülj neki! Én is örülök annak, hogy a férjem is olyan, mint te. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!