Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem szeretem a focit, utálom...

Nem szeretem a focit, utálom a sört. Akkor már nem is vagyok férfi? :D

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 19:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

Még ilyen férfi is létezik? Nehogy feladd!

Ilyen hülye kérdést Férfi vagy és méghozzá a jó fajtából

Ez is ritka, az én férjemnek mindegy legyen,csak sport. Na a foci az no1.

Ne add fel magad, így vagy jó. És még autóverseny és küzdősport sem? Hihetetlen!!!!

Büszke vagyok rád!!!!

2010. márc. 15. 19:40
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
És én? Küzdősportot művelem, de nem nézem. Focit gyűlölöm, sört ritkán iszom. Autóversenyért ma sem törtem össze magam :)
2010. márc. 15. 19:51
 13/22 anonim ***** válasza:
62%

Kinek a pap, kinek a paplan.

Ne add fel, ha pacalt szereted még van remény, nem éltél hiába...

Apropó, hetero vagy? :D

2010. márc. 15. 19:59
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem ettem még pacalat, nem is akarok. :S

Jahh hetero.

2010. márc. 15. 20:13
 15/22 anonim ***** válasza:
23%
én meg imádom a focit, akkor nem is vagyok nő? férjemmel együtt nézzük...a legizgibb sport a világon... olyan hülye kérdés ez, ne is haragudj...
2010. márc. 15. 22:10
 16/22 anonim válasza:
19%
szeretem a focit ,hétvégente sörözöm,mindig +nézem az f1-et,és nem árt ha valaki tanul küzdősportot,szerintem!!!! te 1 szerencsétlen balek vagy aki előbb +nézi az aktuális sminkkollekciót a butikokban minthogy elmenne a haverokkal bárhova is!!!!! biztos hogy férfi vagy???????
2010. márc. 16. 20:45
 17/22 anonim ***** válasza:
70%
20:45: te meg nem férfi vagy, hanem egy oltári bunkó...na látod, az ilyen pasiktól kíméljen a sors, mint amilyen te vagy...
2010. márc. 16. 21:20
 18/22 anonim ***** válasza:
81%
abszolut az vagy.én megiszom a sört,de a F1-et utálom,és a focit is.és nem vagyok meleg csak nem érdekelnek ezek a dolgok.
2010. ápr. 5. 17:51
 19/22 anonim válasza:
100%

Dehogyisnem.

Igaz én még csak 18 vagyok , de a focit én sem bírom... utálom. Sört se igazán szeretem , nem esik jól , az íze meg enyhén fogalmazva is.... szar. Vörösbor jöhet:)

Amúgy én is osztom a véleményt miszerint nem ezen múlik , hogy ki mennyire férfi. Nincs bajom a focival egészen addig amíg rám nem akarják kényszeríteni. És nem ítélem el azokat akik szeretik.

2013. okt. 21. 01:10
 20/22 anonim válasza:
13%
na az AUTÓVERSENYT ne szidd te mocskos ember vagy te egy szégyen csávó vagy!!!!!!!!Vágd le a farkad:D
2014. febr. 21. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!