Nem szeretem a focit, utálom a sört. Akkor már nem is vagyok férfi? :D
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 19:15
21/22 anonim válasza:
Oké, oké, köszönöm hölgyeim! Most,hogy szépen kikezdtétek a focit magatok között,elmondom, és neked is, kedves kérdező: annak,hogy valaki szereti vagy nem szereti a foci, köze sincs a nemhez. Nem attól függ,hogy valaki szereti-e a focit, vagy nem, hogy férfi-e vagy nő. Másrészt én az f1-et sem nézem, a sört sem iszom, de a focit imádom. És akik nem szeretik, azokra inkább nem is mondok semmit. Mert lehet,hogy a nők nem bírják, ha a férjük focirajongó, de gondoljon mindig arra,hogy ez a világ legnépszerűbb sportja, és több 100 millióan szeretik még, közülük NŐK is! Tehát ne fikázzátok a focit,csak ennyi. Mert a Forma 1 egy rakás pénzkidobás, a sör egy keserű fos, de a foci nagyon jó sport, része az életemnek. Ennyi.
22/22 anonim válasza:
Focit én se szeretem, hidegen hagy. Soha nem is néztem, nem is űztem. Azt sem tudom, kik a népszerű játékosok, csapatok. Sör se a kedvenc piám, de azért megiszom….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!