Szerintetek gáz, hogy férfi létemre utálom a focit, a Forma-1-et, emellett még csak nem is alcoholizálom?
Szerintem egyáltalán nem gáz :D
Én is ugyan így vagyok. Ki nem állhatom egyiket se.
Miért lenne gáz?
Gondolom van más hobbid
Az, hogy kinek mi az érdeklődési köre, magán ügy.
(Én örülnék egy ilyen pasinak.)
A legelső vagyok. Gondolom más sportot szeretsz :)
Én a kosárért vagyok oda. A forma-1 baromság, semmi értelme. :)
Nézni én se szeretem egyiket se :D
A kosarat csak csinálni imádom. Ez olyan, mintha azt néznéd videókon, ahogy két ember csókolózik. Annak nincs sok értelme, csak ha te csinálod, akkor érzed igazán, akkor szeretheted :D szvsz :)
Nem gáz, de belenézhetnél egy meccsbe vagy futamba csak úgy, előítélet nélkül. Régebben én is útáltam a focit és F1-et se néztem, de véletlenül néha-néha belkukantottam, elkezdtem felvenni a "ritmust", követni az eseményeket, megismerni a játékosokat/versenyzőket és mára nagyon megszerettem mindkét sportágat.
Nem kötelező valakinek kedvelnie a sportműsorokat vagy alkoholizálnia (ez utóbbit én sem teszem), de jó dolog, ha ott van a naptáradban egy-egy izginek ígérkező meccs vagy futam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!