Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan tudom fejleszteni a...

Laliiii kérdése:

Hogyan tudom fejleszteni a sprintsebességem?

Figyelt kérdés
Így is nagyon gyors vagyok de én szeretnék a leggyorsabb lenni az egész bajnokságban :) Hogyan tudnák gyorsabb lenni?

2015. jan. 23. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:

először is tudnék* , buta focistából van elég, ne legyél te is az :D

én is focizom U21 II. osztályban, szélsőhátvéd vagyok, ahova elkél a sebesség, ami meg is van ezért szerintem tudok segíteni.

szóval hogyan lehetnél gyorsabb? gyorsabb léptekkel (nem nagyobbakkal!!), amit bójás pörgetésekkel tudsz fejleszteni, nyilván ezt rendszeresen csinálni kell, heti 3-4-szer fél óra edzéssel már lehet fejlődni.

aztán combra érdemes lenne gyúrni, hogy gyorsabban ki tudj lőni például állóhelyzetből, ez is nagyon fontos eleme a focinak.

amúgy hol játszol?

2015. jan. 23. 17:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Szoboszlón :) És hogyan edzzek combra? Elnézést nemjo a billentyűzetem..:(
2015. jan. 23. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:

első vagyok, bocsi nem láttam hogy válaszoltál :D

combra guggolásokkal lehet gyúrni, izmosodni, akár súllyal is meglehet próbálkozni. egyenes háttal!!!

2015. jan. 27. 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:
CR7-nek is piszokvastag és izmos combja van, szerinted mitől olyan gyors? :D
2015. jan. 27. 22:12
 5/5 gaborvagyok válasza:
bójás az kiváló illetve, rövid szakaszokat lefutva mondjuk 3x 15-20M sprint - pihenő és ez a 2 perces pihenő után 3-4szer ismételni.
2015. febr. 13. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!