A 3-as gyűjtő fogadásnak így mi értelme?
A bl továbbjutókra szeretnék fogadni a bet365-n és azt vettem észre, hogy ha 500Ft-al fogadok 5 továbbjutóra 3-as gyűjtővel így 5000Ft-ot kell fizetnem és egyik variációval sem nyerek 5000-t tehát bárhogy alakul veszteségem lesz. De nem nagyon értek hozzá, így vágólapra tettem mit is szeretnék kinyögni. :D
Szóval vki elmagyarázhatná, mi abban a buli, hogy 5000Ft-ot fizetek és a legnagyobb várható nyereményem 2068 Ft (vagy ha csak 1 meccs megy el esetleg mind bejön akkor az össz szorzónak megfelelő összeget is megkaphatom?). Sorry ha hülyeséget kérdezek, de csak most kezdtem el vele foglalkozni.
ne fogadj, ha még ehhez is hülye vagy..
10*500-at fizetsz, a 10 féle külön fogadásért.. ha bejön mind, megkapod mind a 10-nek a nyereményét. ilyen kis oddsoknál valóban nem éri meg, de mondjuk ha nézel ki 4-et 2-3-as oddsal és az egyikben nem vagy biztos, úgy már megéri..
de ilyen p..ányi 1.50-ekkel nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!