Mi értelme volt Pintér Attila menesztésének az EB selejtezők idején?
Hosszú évek óta az egyetlen olyan szövetségi kapitány volt, akiben láttam ambíciót. Próbálta húzni a játékosokat, formába hozni őket, összeszoktatni a csapatot, új stratégiákat alkalmazni, de néhány játékosa belülről bomlasztotta szét az összhangot, majd támadta most hátba Pintért az észak-írek elleni vereség ürügyét felhasználva.
És az emberek többsége most Pintér Attilán röhög, de mit tegyen szerencsétlen, ha a játékosai nem akarnak semmit se kezdeni magukkal a pályán, amikor meg meccs lenne, inkább szórakoznak külföldön (volt erre példa, Szalai megmondóemberrel az élen), miközben betegségre/felépülésre hivatkozva hiányoznak az elérhető keretből.
Amit ezzel a csapattal elért, kész csoda. Ha nem motiválatlan, anyagias, és a nemzeti válogatottat semmibe vevő játékosok lennének a válogatottban, akkor Pintérrel sikert sikerre halmoznánk. Nem a szövetségi kapitánnyal van baj, mert nagyon meg van kötve a keze a játékoskeretet illetően, itt egy Ferguson se tudna rendet tenni így.
Én egyet értek a kérdés feltevővel. Sok értelmét én se látom. Ha olyan rossz ember, edző ez a Pintér akkor minek választották ha jó akkor megérdemli a bizalmat.
Játékosok már az első tét meccsen edző buktatás jár
fejükben na ezért nem jutunk ki soha sem. Ja meg az a káröröm ami az északírek elleni vereség után volt az emberekben lehangoló így sose jutunk ki.
Nem csoda, hanem szégyen hogy ezzel a csapattal még egy észak-ír csapatot sem tudtunk megverni. Egy válogatottban a legjobbaknak kéne lennie, nem a leghosszabb nyelvűeknek. Amikor 20 ezer ember kimegy megnézni a válogatott meccsét, látja hogy fantázia nélküli játékban kikap a csapat, ordítják hogy Pintér, takarodj!, erre az a reakció hogy majd kielemezzük... Szégyen amit művelt a kispadon, elvette az emberek kedvét a magyar focitól, viccet csinált a válogatottból, kétballábas idiótákkal nyomta tele a válogatottat, miközben ordítja hogy tolójdanak.
Inkább az EB-selejtezők elején cseréljük le, mert ez a csapat még a Feröer-szigetek ellen sem esélyes a győzelemre. És én ezt nem akarom látni.
egyszerű: Kellett egy bűnbak...
Egyszerűbb ráfogni a szövetségi kapitányra hogy "szar,béna, nem üti meg a szintet" stb, minthogy azt mondani hogy a mi focistáink motiválatlanok és leginkább csak a pénz érdekli őket és szinte mindegy nekik hogy győznek-e vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!