Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek van értelme...

Szerintetek van értelme elkezdenem a focit?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és így eddig nem igazán érdekelt a foci de mostanában már egyre jobban és szeretnék elkezdeni de teljesen kezdő vagyok és általában a fiuk kis korukban kezdik el és akkor én most álljak be a 7 évesek közé, mert csak ők a kezdők? szerintetek mit kéne csinálnom, hogy tudnám elkezdeni? negatív kommentektől kíméljetek!

2014. nov. 25. 21:10
 1/6 anonim válasza:

Miért ne lenne értelme? A sportolás, a rendszeres mozgás fontos és egészséges, szóval ha focizni van kedved akkor csináld azt. Ez nem kor kérdése, hanem inkább kedv, érdeklődés és kitartás függő. Ismerek embert, aki 43 évesen kezdte a jogi egyetemet, vagy egy másik 70 évesen kezdett franciául tanulni. Persze, tudom, hogy ez más, de az elhatározás fontosságára akartam rámutatni.

De maradj reális, ne lásd már magad egy hét/ hónap/ év után Messi-ként. :)

2014. nov. 26. 08:58
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válszt, de ezeket tudom csak azt nem akarom, hogy odamegyek csakén vagyok az egyetlen kezdő focista :/
2014. nov. 26. 17:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe egyik legismertebb aktív magyar focistánk Gera Zoltán élettörténetét."Sose" késő újra illetve elkezdeni .
2014. dec. 15. 09:18
 4/6 anonim válasza:
szia! Én is 13 vok és most kezdtem el focizni szerdan! Persze mindenki jobb volt nalam, de azert jo volt! Ne félj, kezd csak el.
2015. jan. 23. 19:44
 5/6 A kérdező kommentje:
De neked nincs olyan hogy elcseszed es kinevetnek?
2015. jan. 23. 23:31
 6/6 anonim válasza:
A legnagyobbak is képesek hibázni. A legnagyobbak is emberek, úgy ahogy te, így hát hibázhatnak. Mellesleg ez olyan mint a konditerem... senki nem születik kigyúrtnak. Te se születtél focistának, ahogy a társaid sem, nekik is rá kellett érezniük. A foci hibás és jó döntések, lépesek sorozata, ezért szeretjük és ilyennek kell lennie. :)
2015. ápr. 15. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!