Szerintetek van értelme 14 évesen elkezdeni kosarazni?
Figyelt kérdés
Sportolóktól, kosarasoktól kérdezem főleg. Köszönöm!:)2014. okt. 14. 17:50
1/8 anonim válasza:
Van. A világ legjobb sportolói is egész kicsi korukban kezdték.
2/8 A kérdező kommentje:
De itt a kérdés az hogy nem e késő mert mások 14 évesen már versenyeznek nemhogy most kezdjek...
2014. okt. 14. 19:05
4/8 anonim válasza:
Hát gondolom, nem ez életed célja, mert akkor kicsit késő lenne, de egyébként nyugodtan kezdj!! Én csak ajánlani tudom!!
5/8 anonim válasza:
Persze, hogy van értelme, már miért is ne lenne...:) Most vagyok 16 éves 5,5 éve kosarazom (edzésekre járok, országosokra, megyei bajnokságokra, tavaly pl. 3.-ok lettünk az országba(Erdély)). Nem tudom h fiú vagy-e vagy lány, hány cm? Mert ugye oda magasság is kell. Én 186 cm, 70 kg vagyok.
Remélem segítettem :) 16/F
Ahogy a legnagyobbak mondanák :"BASKETBALL NEVER STOPS!!!"
Hajrá.:)
6/8 anonim válasza:
Az amerikai NBA sztárok többsége az egyetemen kezdte el...
7/8 anonim válasza:
Magyar példa: Dávid Kornél (eddig egyetlen magyar NBA-es) 16 éves koráig focizott aztán gondolt egyet és elment kosarazni! Nincs olyan hogy tehetség szerintem csak olyan hogy kemény munka! Én is 1 éve kezdtem el kosarazni csak hobbi szerűen most is csak a suli csapatban játszom és az edző nem hitte el hogy még nem jártam egyesületbe!
8/8 anonim válasza:
Miért lenne késő? Szerintem semmihez sincs sose késő. De tényleg. Azt csináld mindig, ami érdekel és előbb-utóbb úgy is megtalálod ami neked való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!