MI lehet a Barca hullámzó teljesítményének az oka?
Barca drukkerként írom:
Egy fontos dolog hogy Luis Enriquét nem tisztelik a játékosok(ez pl látszott mikor Messi nem jött le amikor le akarta cserélni) és szakmailag is megkérdőjelezhető.A védelem is képes hibákra.A legnagyobb probléma szerintem már tavaly is az volt hogy nem tud a csapat átállni más taktikára,tehát csak egyféle focit játszik eredményesen,ezzel a játékkal az a baj hogy túlkombinálják a passzokat és nem lőnek távolról.Ha az ellenfél rátalál arra,hogy lehet semlegesíteni ezt a taktikát akkor nem tudunk játékrendszert váltani.És persze gondot jelentenek a hullámzó teljesítmények ,(Alves,Piqué,Masche,Xavi,Iniesta,Rakitic,Suárez,néha Messi is) de ilyenek minden csapatban előfordulhatnak.
Köszönöm a 1 válaszoló korrekt válaszát, és a 2. válaszoló elemzését, ami megfontolandó.
A 3. válaszoló/kérdezőnek azt tudom mondani, amit a kérdés alá kiírtam. Nem tudom, csak Barca és futball szerető emberként érdekelnek az okok.
Bocs, 4. válaszoló!
Igazad van, és valóban partiban vannak, csak valahogy eltolódott a rendszer. Mintha mindenki támadna, de olyan nyögvenyelős az egész. Karmester és irányító van, de "jó munkásember nincs" (Pedro, Messi, Neymar, Iniesta, Suarez, Xavi, és feltörekvő ifjak is ezeken a posztokon vannak...)
Kedves 3. én ezeket hallottam vagy figyeltem meg. Bár a taktikai elemek hiánya is elgondolkodtató, amit a 2. válaszoló írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!