Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » MI lehet a Barca hullámzó...

MI lehet a Barca hullámzó teljesítményének az oka?

Figyelt kérdés
A kérdésem informatív, nem hűzöngásre lennék kíváncsi az ellentáborból, illetve a Barca ultráktól. Elemzésre, véleménycserére szánt a kérdésem.

2014. dec. 21. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az edző. Nincs egy állandó kerete. Mascherano nem a posztján játszik. Védelem gyenge. Szerintem ezek mind közrejátszanak
2014. dec. 21. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Barca drukkerként írom:

Egy fontos dolog hogy Luis Enriquét nem tisztelik a játékosok(ez pl látszott mikor Messi nem jött le amikor le akarta cserélni) és szakmailag is megkérdőjelezhető.A védelem is képes hibákra.A legnagyobb probléma szerintem már tavaly is az volt hogy nem tud a csapat átállni más taktikára,tehát csak egyféle focit játszik eredményesen,ezzel a játékkal az a baj hogy túlkombinálják a passzokat és nem lőnek távolról.Ha az ellenfél rátalál arra,hogy lehet semlegesíteni ezt a taktikát akkor nem tudunk játékrendszert váltani.És persze gondot jelentenek a hullámzó teljesítmények ,(Alves,Piqué,Masche,Xavi,Iniesta,Rakitic,Suárez,néha Messi is) de ilyenek minden csapatban előfordulhatnak.

2014. dec. 21. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérdező,te miben látod ennek az okát?
2014. dec. 21. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Még annyit tennék hozzá hogy a Barca nem olyan szörnyű idén,persze nincs 100%-os formában a csapat, de a Real annyira tökéletesnek tűnik hogy a Barca teljesítménye lealacsonyodik mellettük,a Real(és a Bayern) nem tud hibázni de a többi csapatról elmondható hogy szintén követnek el hibákat.
2014. dec. 21. 21:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a 1 válaszoló korrekt válaszát, és a 2. válaszoló elemzését, ami megfontolandó.

A 3. válaszoló/kérdezőnek azt tudom mondani, amit a kérdés alá kiírtam. Nem tudom, csak Barca és futball szerető emberként érdekelnek az okok.

2014. dec. 24. 01:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Bocs, 4. válaszoló!

Igazad van, és valóban partiban vannak, csak valahogy eltolódott a rendszer. Mintha mindenki támadna, de olyan nyögvenyelős az egész. Karmester és irányító van, de "jó munkásember nincs" (Pedro, Messi, Neymar, Iniesta, Suarez, Xavi, és feltörekvő ifjak is ezeken a posztokon vannak...)

Kedves 3. én ezeket hallottam vagy figyeltem meg. Bár a taktikai elemek hiánya is elgondolkodtató, amit a 2. válaszoló írt.

2014. dec. 24. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!