Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Húzódzkodás teljesítményének...

Húzódzkodás teljesítményének javítása. Hogyan?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy meg tudok csinálni 15-öt maximum. Akkor a helyes sorozat és ismétlésszám az 5x10 lenne?

Vagy hogyan tudom növelni, hogy még szabályosabb és még több ismétlést érjek el?

2014. szept. 18. 08:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Variáld ha húzódzkodások fajtáját, ahogy csak tudod. Érvényes ez a sorozat és ismétlés számokra is. Legyen minél változatosabb. És ajánlom még a plusz súlyt az is nagy segítség.
2014. szept. 18. 14:09
 2/4 anonim ***** válasza:

ez függ az étkezéstől, testalkattól is, köztes pihenéstől, céloktól, stratégiától, stb, a plusz súly csak 1 a megoldások közül.

a probléma inkább ott van, ha ez hónapok óta megy és nincs se látványban, se erőben fejlődés.

2014. szept. 18. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Olajozd a mozgást. Ez annyit takar, hogy gyakorolj amikor lehet. Nem kell maximális ismétlés számmal dolgozni. Mondjuk felrakod a rudat az ajtókeretbe és amikor arra jársz mindig húzol párat. Én is ezt csinálom. Egy hete még 1 db ment most már 5-öt tudok.
2014. szept. 18. 14:45
 4/4 anonim válasza:

Olvasd el ezt:

[link]

Én nem is régen max 3-at tudtam, ma csináltam a 7,6,5,4,3-at

2014. szept. 18. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!