Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A folyamatos rosszkedv a rosszabb vagy pedig a hullámzó hangulat?
Nekem elég hullámzó volt a hangulatom egész eddigi életemben , de most ami az elmúlt fél évben történik, az már kicsit nekem is sok és nagyon elegem van belőle. Alapvetően rossz kedvem van (elvesztettem egy nagyon kedves lány ismerősömet, akivel rengeteget tudtunk egymásról és nagyon kedveltük egymást.. bár remélem azért még nem végleg,csak idő kell a dolognak..) alapból emiatt rossz a kedvem,de ehhez még aztán olyakor jön egy két más dolog is. Aztán van,hogy meghallgatok egy zeneszámot , vagy kapok vmi jó hírt , utána jó kedvem lesz , de szépen lassan(vagy gyorsan) visszazuhanok a rosszkedvebe és ez már nagyon lefáraszt :\ Ettől sokkal jobb lenne a tartós rossz hangulat is , amiből szépen lassan kijönne az ember.. :\ Amúgy volt,hogy már azt hittem kijöttem ebből , 2 hétig tartott,de aztán csak visszaesetem :\
Veletek volt már ilyen? :\ Mi a legjobb megoldás erre? :\
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!