Tácsakféknél hullámzó fékhatás mitől lehet?
Relative új avid bb7 tárcsafék hátul, mikor fékezek akkor a fékerő "hullámzó", egy pontos jobban fog mint az össze többin, mi lehet ennek az oka, hogyan lehet orovosolni?
Ami nekem eszembe jutott h esetleg 8as van a tárcsában...
Van valakinek ilyen tapasztalata, esetleg tipp?
Tessék praktikerben olcsóbb és azt még több mindenre is tudod használni, mert állítható.
www.praktikerwebshop.hu/kereses/?keresett=%E1ll%EDthat%F3+vill%E1skulcs&op=kereses&k_talalat=&k_rendez=ar&k_irany=
Időközben megcsináltam a kiegyengetést, látszólag egyenes (hátulról benézve, hogy változik a távolság a pofák és a tárcsa között).
Viszont a hullámzó hatás továbbra is megmaradt. Úgy próbáltam h behúztam szoros ra a pofákat és megtekertem, van egy pont ahol sokkal jobban fog (szorul). Létezne az, hogy nem egyenletes vastagságú a tárcsa?
Mit lehet ezzel kezdeni?
Az, hogy rosszul kopott be sztem kizárható, új tárcsáról beszélunk, jó ha 100 km van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!