Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Tácsakféknél hullámzó fékhatás...

Rolandrrrr kérdése:

Tácsakféknél hullámzó fékhatás mitől lehet?

Figyelt kérdés

Relative új avid bb7 tárcsafék hátul, mikor fékezek akkor a fékerő "hullámzó", egy pontos jobban fog mint az össze többin, mi lehet ennek az oka, hogyan lehet orovosolni?

Ami nekem eszembe jutott h esetleg 8as van a tárcsában...

Van valakinek ilyen tapasztalata, esetleg tipp?

2013. júl. 16. 09:39
 1/6 anonim ***** válasza:
a G2-es tárcsák amik a bb7-es fékhez tartoznak. sokszor gyárilag is görbék, valószínüleg ezért hullázik a fékerő, de ki ne dobd mert 10.000 Ft a tárcsa, de lehet kapni e-bikeon tárcsaegyengetőt, amivel ki lehet egyenesíteni
2013. júl. 16. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Nehogy vegyél ehhez külön szerszámot. az ebike-ról. Az egy sima francia kulcs. Bármelyik műhelyben vagy szerszámboltban találsz ilyet.
2013. júl. 16. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
svedfogo jobb, de felesleges ezert kulon szerszam..
2013. júl. 16. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Tessék praktikerben olcsóbb és azt még több mindenre is tudod használni, mert állítható.

www.praktikerwebshop.hu/kereses/?keresett=%E1ll%EDthat%F3+vill%E1skulcs&op=kereses&k_talalat=&k_rendez=ar&k_irany=

2013. júl. 16. 20:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 17. 11:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Időközben megcsináltam a kiegyengetést, látszólag egyenes (hátulról benézve, hogy változik a távolság a pofák és a tárcsa között).

Viszont a hullámzó hatás továbbra is megmaradt. Úgy próbáltam h behúztam szoros ra a pofákat és megtekertem, van egy pont ahol sokkal jobban fog (szorul). Létezne az, hogy nem egyenletes vastagságú a tárcsa?

Mit lehet ezzel kezdeni?

Az, hogy rosszul kopott be sztem kizárható, új tárcsáról beszélunk, jó ha 100 km van benne.

2013. aug. 28. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!