Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek nem lehet, hogy...

Szerintetek nem lehet, hogy Guardiola szándékosan gyengítette meg a Bayern-t?

Figyelt kérdés
Hagyta, hogy a bajnokság megnyerése után széthulljon a csapat.Miért csinált egy Barcelona 2-t belőlük?
2014. ápr. 30. 12:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Már nem aktuális a Guardiola-Bayern téma de egyszerű a válasz...azért mert nem egy top edző és ennyi.

Oké valljuk be a Barcelonánál tudott valamit alkotni de istenem, az akkor legjobb játékosokkal nehéz lett volna bármi rosszat is csinálni mert ez a tiki-taka taktika ellen senki sem tudott mit csinálni. Utána elment a Bayernhez és valami hasonló taktikát akart ott is. Nem vagyok Bayern drukker és meccseiket is csak a BL_ben követtem de valami hasonló rövid passzos játékot akart Guardiola játszatni. De hát kisebb csapatok ellen ez ment is, de egy bajnokságban a Wolfsburg,Dortmund...BL-ben Real Madrid ellen ez már nem ment :)

Aki nem látja be hogy Guardiola egy középszintű edző aki jó formán csak a rövid passzos játékot tudja ráerőltetni a csapatára az inkább ne is nézzen focit :D

Most a Citynél van mint edző, de elhihetitek a City most nem Guardiola miatt sikeres hanem azért mert van egy De Bruyne, Gündogan,Sterling,David Silva akik a hátán cipelik a csapatot :) Én egy 2 évet saccolok Guardiolának és onnan is dobbantani fog. Utána meg megy olaszba a Juventushoz vagy az Interhez amit majd tönkretesz ( mondjuk a mostani Intert már nem lehet hova tönkretenni :DDD ).

2016. nov. 1. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!