Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek nem lehet, hogy...

Szerintetek nem lehet, hogy Guardiola szándékosan gyengítette meg a Bayern-t?

Figyelt kérdés
Hagyta, hogy a bajnokság megnyerése után széthulljon a csapat.Miért csinált egy Barcelona 2-t belőlük?
2014. ápr. 30. 12:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

De miért tette volna?

(Egyébként én a Realnak szurkoltam két kedvencem gólt rúgot/fejelt már csak azt remélem a Chelsea is továbbjut és torresis gólt szerez)

2014. ápr. 30. 14:37
 2/11 anonim ***** válasza:
nem tudom, de ott 4-0 után valami nagyon nincs rendben...
2014. ápr. 30. 14:37
 3/11 anonim ***** válasza:

a zárójeleseről lehagytam a pontot.

Most pótlom: .

2014. ápr. 30. 14:38
 4/11 anonim ***** válasza:

eLSŐ VAGYOK

* TORRES is

2014. ápr. 30. 14:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Ezt is javítom.

Torres is

Mostmár jó bocsi a sok javítgatásért, de szeretm ha valami tökéletes.

2014. ápr. 30. 14:41
 6/11 anonim ***** válasza:
*Első vagyok
2014. ápr. 30. 14:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszeruen csak hulye, de az biztos hogy nem direkt csinalta hiszen semmi oka nincs ra.
2014. ápr. 30. 15:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem megy a csapatnak ez nem csak a Madrid ellen látszott hanem bundesligában is oké megnyerték de azért midnenkítől kikapni vagy 2-3 gólt beszopni nem kéne. Nem mondom Guardiola hibája csak mert év elején tudtak játszani ugyan ezzel a taktikával... az hogy most 4-0 kikaptak nem jelent semmit még anno Mourinho is kapott ki 5-0 a madridal de ez nem jelentette azt hogy ennyire gyenge lenne az a csapat
2014. ápr. 30. 17:07
 9/11 anonim válasza:

Miért kell egy vereség után egyből az edzőt leszolni?? Soha nem értettem. Egy csapatnak rossz szériája van - edző a hibás, egy csapat elveszít egy mérkőzést - edző a hibás, egy csapat nem lő gólt-edző a hibás.

Emberek,a meccseket a játékosok játsszák , ők irányítanak. Az edző labdához se ér!! Az edző feledata kondicionálisan, technikailag stb felkészíteni a csapatot. Persze irányitja valamilyen szinten a csapatot. De ha pl Dantét kicselezik és kap egy gólt a csapat ,ahhoz mi köze van Guardiolanak? :D

2014. ápr. 30. 19:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Sajnos nem jutott tovább a Chelsea, de legalább TORRES gólt szerzett.
2014. máj. 1. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!