Szerintetek a Manchester United gyenge szereplése mennyiben köszönhető David Moyesnak?
Mu drukker vagyok, és folyton azt látom, hogy így meg úgy takarodjon Moyes, ez biztos az ő hibája? Biztos elkell mondanunk mindennek egy rossz kezdés után?
várom a véleményeket üdv.
Nos, ki hogy látja a dolgokat a legutóbbi hozzászólások óta?
Még ősszel írtam ide, akkor azt mondtam, ha nem jönnek az eredmények, meg kéne köszönni a munkáját, továbbra tartom is ezt a véleményemet. A szezon talán nem is lesz olyan csúfos, mint amire számítottam (bár bl hely szerintem már nem lesz meg), de mivel az öltözőben sem ura a helyzetnek, mennie kéne szeon végén, addig már felesleges váltani.
A másik oldala a dolognak, hogy az öltözőben is elkelne egy nagytakarítás, meg néhány ütős igazolás is, amihez a Glazereknek a zsebükbe kéne nyúlni mélyen, bár tőlük sem számítok semmi jóra.
Nagy kérdés számomra, hogy a szerencsétlen BL sorsolásnak köszönhetően a Bayern mennyire fogja velünk felmosni a padlót (még kimondani is rossz), mert ha olyan töketlen játék lesz ellenük, mnt néhány meccsen a szezonban volt (bajnokság, kupák), akkor nagy vérengzés lesz.
Vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!