Mit szóltok ahhoz, hogy Sir Alex Ferguson visszavonul? És mit gondoltok arról, hogy David Moyes lesz az utód?
Korából adódóan már lehetett rá számítani, hogy bármelyik évben bejelentheti. De azért az időzítés meglepett.
Úgy gondoltam, hogy 1 évet még marad és amikor visszavonul azt még a szezon elején bejelenti, hogy az lesz neki az utolsó.
Moyes jó edző, tisztelik a jelenlegi és a volt játékosai is. A többi menedzser is elismerően beszélt róla.
Tény ami tény, egy kiesésre jelölt költségvetésű evertonból csinált rendszeresen top7-8ban szereplő csapatot. pedig a jó játékosait mindig elvitték.
Idén eddig 63 pontot szerzett, de akik előtte vannak azok a csapatok 2x-3x annyit költenek fizetésekre mint az everton. Sőt már a mögötte levők is sokkal többet költenek ezekre. Lásd liverpool, ők kb 120m fontot, az everton 60m font körül költ fizetésekre.
Szóval a sz.rból csinált egy nagyon jó csapatot akikhez valljuk be, sokszor félve mennek a topcsapatok is.
A mu-nál meg lesz minden lehetősége arra, hogy előre lépjen top edzőnek. Háttérben pedig SAF segíti a beilleszkedését.
Igen igazatok van, köszönöm csak kíváncsi voltam mások véleményére is. Engem nagyon meglepett amúgy a Boss lemondása :(. Tudtam, hogy egyszer eljön ez a nap, de én is azt hittem, hogy még legalább 1 évet marad. Úgy érzem, mintha elveszítettem volna egy embert, akire felnéztem. Na de hát ez van, ez az élet rendje.
Moyes jó edző !
A megfelelő ember a posztra !
Sir Alex Ferguson szerintem nem túlzok hogy ő volt a világ legjobb menedzsere. A MU-t már kb........ 27 éve írányítja és a MU tuljadonosának még álmában se fordult elő, hogy leváltsa!
Szóval ennyit erről! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!