Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miról a véleményetek Del...

Miról a véleményetek Del Piero-ról?

Figyelt kérdés

#Alessandro Del Piero #alex banánoskaki
2013. jan. 26. 22:52
 1/7 Joshy Ca$h ***** válasza:
Mire gondolsz hogy Ausztráliába igazolt? Jól tette, legalább felkavarja ott az álló vizet, és ő se fásul be a Juventus-ba.
2013. jan. 26. 23:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Ő egy Isten !

Legenda !

Egyet jelent a Juventussal, nem bírom felfogni,hogy nincs itt...állítom így 38 évesen is a legerdményesebb játékosunk lenne !

Istenem, de hiányzik !

Del Piero - Trezeguet legendás páros helyett, most van nekünk Vucinic - Giovinco/Matri...hová süllyedtünk.

2013. jan. 27. 00:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Alexbanánoskaki????

A kérdésre válaszolva,bár nem vagyok Juventus drukker(igaz kedvelem őket, és nézem a meccseiket) egyik kedvenc játékosom. A világ egyik legtiszteletre méltóbb sportemberének tartom, és nem is tudok másként beszélni róla mint a legmélyebb tisztelettel. Ő az a fajta játékos akit mindenki szeret, mert a játéktudása mellett igazi példaképp, a sportszerűség és csapathűség megtestesült szobra.

És egyetértek az előzővel... szomorú dolgok ezek :( Hatalmasat csalódtam a Juventusban amikor nem hosszabbítottak vele szerződést.

2013. jan. 27. 01:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Legenda. Fantasztikus megoldásokra képes. Nagyon szeretem, kár, hogy nem tudom követni a játékát.
2013. jan. 27. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Remek csatár. Jó lövőtechnika, megfelelő sebesség. Összjátékban és cselezőkésségben nem olyan kiemelkedő, de a szabadrúgásai nagyon ott vannak.
2013. jan. 27. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Összjátékban és cselezőkésségben nem olyan kiemelkedő"

Áhh csak a világ egyik legtechnikásabb játékosa volt és még az is. Pont hogy azzal kompenzálta a korából fakadó lassúságát a Juventusnál az utolsó éveiben.

VÉleményem róla? Egy legenda, példakép pályán kívűl és a pályán is, a legnagyobbak közé tartozik.

2013. febr. 24. 14:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Igaz hatalmas Juventus drukkerként mondom, de azt hiszem, abban egyáltalán nem vagyok elfogult, hogy Del Piero egy élő legenda! Szerintem benne minden megvan, amiben egy igazi focistának meg kell lennie: alázatos, technikás, akaratos, remek szabadrúgáslövő, büntető végrehajtó stb. És persze a klubhűség! (Bár már nem torinóban játszik, de Alex neve mindig is egy lesz a Juventusszal!)

Alessandro Del Piero = Juventus

2013. márc. 3. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!