Miról a véleményetek Del Piero-ról?
Ő egy Isten !
Legenda !
Egyet jelent a Juventussal, nem bírom felfogni,hogy nincs itt...állítom így 38 évesen is a legerdményesebb játékosunk lenne !
Istenem, de hiányzik !
Del Piero - Trezeguet legendás páros helyett, most van nekünk Vucinic - Giovinco/Matri...hová süllyedtünk.
Alexbanánoskaki????
A kérdésre válaszolva,bár nem vagyok Juventus drukker(igaz kedvelem őket, és nézem a meccseiket) egyik kedvenc játékosom. A világ egyik legtiszteletre méltóbb sportemberének tartom, és nem is tudok másként beszélni róla mint a legmélyebb tisztelettel. Ő az a fajta játékos akit mindenki szeret, mert a játéktudása mellett igazi példaképp, a sportszerűség és csapathűség megtestesült szobra.
És egyetértek az előzővel... szomorú dolgok ezek :( Hatalmasat csalódtam a Juventusban amikor nem hosszabbítottak vele szerződést.
"Összjátékban és cselezőkésségben nem olyan kiemelkedő"
Áhh csak a világ egyik legtechnikásabb játékosa volt és még az is. Pont hogy azzal kompenzálta a korából fakadó lassúságát a Juventusnál az utolsó éveiben.
VÉleményem róla? Egy legenda, példakép pályán kívűl és a pályán is, a legnagyobbak közé tartozik.
Igaz hatalmas Juventus drukkerként mondom, de azt hiszem, abban egyáltalán nem vagyok elfogult, hogy Del Piero egy élő legenda! Szerintem benne minden megvan, amiben egy igazi focistának meg kell lennie: alázatos, technikás, akaratos, remek szabadrúgáslövő, büntető végrehajtó stb. És persze a klubhűség! (Bár már nem torinóban játszik, de Alex neve mindig is egy lesz a Juventusszal!)
Alessandro Del Piero = Juventus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!