Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Del Piero vagy Zidane?

Del Piero vagy Zidane?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 18:42
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
54%
Eléggé egyértelmű, hogy Zidane. Hatalmas játékos volt.
2010. aug. 30. 18:46
 2/22 anonim ***** válasza:

Elég egyértelmű, h. Del Piero ,azaz IL FENOMENO VERO....attól, h. nem adtak neki aranylabdát -amit mai napig nem értek...- még igenis a világ valaha volt egyik legjobb csatára, de Olaszországé mindenképpen , és a klubom ÉLŐ LEGENDÁJA ,amilyen nem sok volt/van a világban...talán Giggs a Manunak -bár Ő walesi -vagy Scholes,meg hát Raul, csak ugye a csicska sz@rházi real eladta :S

FORZA JUVE ETERNAMENTE !...

azzal együtt nagyon elismerem Zidane-t, pláne h. nálunk lett az, aki...de soha nem szerettem, mert 1 undorító, öntelt f@szkalap ráadásul arab...de irányítani, meg cselezni nagyon-nagyon tudott...

2010. aug. 30. 18:53
 3/22 anonim válasza:
70%
Thierry Henry sem kapott aranylabdát, mégis fényévekre van Del Pierotól.
2010. aug. 30. 18:55
 4/22 anonim válasza:

Zizou!!!

Miatta szurkoltam a Real-nak. Egyszerűen csúcs volt, ahogy játszott. A VB búcsúzása eléggé csúnyácska volt, de megérdemelte az a hülye Materazzi :@ :))

20/L

2010. aug. 30. 19:17
 5/22 anonim ***** válasza:
Utálom Zidane-t, de elismerem, sokkal nagyobb játékos volt, mint Del Piero. (Pedig Del Piero az egyik kedvencem.) Zidane simán benne lenne minden idők top 20-ában. Bár szerintem Del Piero sokkal kreatívabb volt, cselezett, ahogy hozzákerült a labda, míg Zidane kiismerhetőbb volt, de óriási hatása volt a pályán.
2010. aug. 30. 19:39
 6/22 anonim ***** válasza:

henry fényévekre Del Piero-tól ? :D:D:D:D:D

na ez vicces :D

Henry játszott nálunk 1 évet, lósz@rt sem ért...el is adtuk...az Arsenal-ban elismerem, zseniális volt ,számolatlanul rúgta a gólokat...stb...de a Barca-s évei..hát hogy mondjam..szóval Henry elég hamar "kiégett"...a válogatottban is ingadozó volt a teljesítménye...de Henry-t bírtam is, és nagyra is tartom...de ALEX felé helyezni, nekem 1 kicsit erős..ALEX 17 éve szolgálja HŰEN a klubot, több mint 500 meccsen pályára lépve,több száz gólt szerezve, a világ egyik legjobb szabadrúgás rúgója...nem tudom....szóval vágod :D...

Zidaneért meg nem tudom miért vagytok úgy oda...ok...klasszis volt, nagyon nagy egyéniség, de ez mit sem változtat azon,h. 1 öntelt, senkiházi arab bevándorló ?..(nem a Materazzi ügy miatt mondom, régebb óta foglalkoztat a labdarúgás, mint h. ilyen Materazzi féle ügyek zavarba ejtsenek,meg aztán Materazzit sokkal de sokkal jobban gyűlölöm, mint Zizou-t...Mati-nál csak cronit utálom jobban igazából..de mind1)...most ezzel kedves utolsó, h. TOP 20...elég tág kifejezést mondassz, mert mi az, h. MINDEN IDŐK Top 20 ?....eleve kezdjük azzal, hha. az 20. századra tekintünk, akkor a "maiak" közül, akiket láthattunk élőben játszani, hát eleve nem sokan kerülnének be minden idők TOP 20-jába...1-2 kivétellel persze, ilyen kivétel RONALDO (mármint az igazi, nem az a portugál-cigus b.uzi...),és ROBI CARLOS...más nem igazán...majd meglátjuk Messi 4-6 éven belül is hozza ezt a teljesítményét...akkor Ő is ott lesz minden idők TOP 20-ába..egyenlőre még nagyon fiatal ehhez a titulushoz...meg aztán ha az elmúlt mondjuk 20 év TOP 20-ra gondoltál, akkor OK..benne van Zizou...de még inkább Figo ,és ALEX is bőven benne van...

FORZA BIANCONERI !!!

2010. aug. 30. 20:03
 7/22 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy Zidane.
2010. aug. 30. 20:59
 8/22 anonim válasza:
Nem a Juventus adta el Henryt, hanem ő igazolt el az Arsenalba, miután wing volt, így azért máris máshogy hangzik. Az Arsenalos évei alatt 369 meccsen 226 gólt szerzett, 92 gólpasszt adott. 2005-2006os premier league utolsó fordulójában kiharcolta csapatának a 4. helyet, amellyel a következő idényben az Arsenal kvalifikálta magát a BL-ben. Emellett ugyanabban a szezonban(2005-2006)az Arsenalt BL döntőig, a válogatottat a vb döntőig segítette. A Barcelonás éveiről nincs sok mondanivalóm. Nem tetszik az, hogy megvették a világ akkori legjobb csatárát, azért, hogy kispadon ültesse a fél szezonban. Ettől függetlenül a Barca színeiben is 121 mérkőzésen 49 gól, 26 gólpassz. A válogatottban pedig 118 meccsen 51 gól, 29 gólpassz.
2010. aug. 30. 21:39
 9/22 anonim válasza:

Azért nem jó focista Zidane, mert idézem "arab bevándorló" ?? Mi köze van a tudásához ahhoz, hogy te milyen rasszista nézeteket vallasz, ráadásul nem a te országodba vándorolt be azt hiszem. Nőjjél fel előbb. Rendkívül jó focista, aki hatalmas vezéregyéniség volt, a legmagasabb képességekkel.

Mint emberről, pedig aligha tudsz valamit, amit a tvben hallasz, az újságokban olvasol szerinted minden igaz? Előbb meg kéne ismerned ahhoz, hogy véleményt tudjál róla alkotni.

2010. aug. 30. 21:47
 10/22 anonim ***** válasza:
11%

kedves utolsó..másold be, h. én Zidane TUDÁSÁST kérdőjeleztem volna meg...1 ilyet sem mondtam...ez csupán az én személyes érzésem Zidane iránt...de semmi több...mint játékost nagyon szerettem, hiszen náluk kezdődött a szép karrierje, emberi mivolta miatt nem szeretem, de amiatt nagyon...Te talán ismered ?...puszipajtik vagytok ?..netán kielégítetted orálisan ?...:D:D:D:D:D

rá kell nézni,és lerí róla arroganciája...nálunk még nem ilyen volt persze..a real ban lett ilyen...meg alapbol , minden ilyen "francia" vhogy a génjeiben hordozza az arroganciát,nagyképűséget, önelégültséget..Benzema is ilyen, pedig a 1000ed részét nem érte el mint Zidane, és ne sztem. nem is fogja...Henry-ra meg visszatérve..szép mutatók, elismerem...és Henry-t még emberi mivolta miatt is bírom...DE...ha a muatatók számítanak, ALEX ebben jobb, mint másban is...de mivel a kérdés nem rá irányul, ezért ezt hagyjuk is...

akármi is bontakozik itt ki, tehát hogyha 5000-en fognak írni teszem azt, és abból 4999e-n Zizou-t mondjátok, én leszek az az 1, aki ALEX-et tartom többre...és kész...aki nem így gondolja, nem így gondolja...de azért olyanokat ne írjunk már, h. ez egyértelmű, meg az egyértelmű...hiszen 2 ekkora zsenit objektíven eleve szinte lehetetlen összehasonlítani...de ha én nem JUVE-s lennék, hanem mondjuk Milanos -ments Isten :p- akkor is ALEX-et mondanám.. a másik meg, h. állítom h. itt néhány kommentelő -persze tisztelet a kivételnek, és elnézést tőlük -nem is élt még akkor , mikor a 2 kérdésben szereplő csúcsformáját élte..szóval nem értem mit zidanoztok itt... a másik része meg a csicska real divatdrukker bohóc...akikről no comment...és még azt sem tudják, h. Zizou nálunk lett az, aki...hiába lett a real-nál sztár..nálunk lett nagy klasszis játékos

2010. aug. 30. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!